Снимка: БСП
fallback

Краткият живот на Левски е урок по достойнство и родолюбие, написа във Facebook председателят на БСП Корнелия Нинова, съобщиха от пресцентъра на партията.

Oще по темата
„Този урок трябва да се учи от всички поколения и във всички времена. Колкото и да се променя светът, България ни остава едничка - нашата Родина. Той се жертва за нея, за нас. Поклон, Апостоле!“, написа още Корнелия Нинова.

С възпоменателни прояви в цялата страна България отбелязва 150 години от гибелта на националния си герой Васил Левски.

Тази вечер от 18 ч. пред паметника на Васил Левски в София ще се състои възпоменателната церемония.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Не ми е ясно

преди 1 година

Някаква партийка едвам минава критичната граница на всякакви избори, провеждани в последно време. Вътре в тази партийка, заради една леля, която е начело на партийката, сума ти народ или си хвърля партийните книжки, или настоява лелята да даде оставка. Тя обаче се инати и не й пука, че заради нея от партийката няма да остане и помен. Но въпреки това се намират журналисти и медии, които по всеки важен повод взимат интервю точно от тази леля?! А тя - на всяка манджа мерудия, уж от всичко разбира!

48

Анонимен

преди 1 година

Тая е пълен цирк! Вижда от сега дослед малко....

47

ОФчу

преди 1 година

Ако днес, Левски беше жив или той щеше да въ бъстисъ или вие него! Лицемерие и Предателство това е всичко което умеете! Отнася се за цялата г.лутница политически х.иени които 33 години съдират кожата на българина!

fallback