Снимка: БГНЕС
fallback

Държавният глава Румен Радев изрази съболезнования на всички католици в България и по света по повод кончината на почетния папа Бенедикт XVI.

"Папа Бенедикт XVI беше изключителен теолог и лидер, който води мъдро Католическата църква, като реформира и утвърди нейната роля сред предизвикателствата на променящия се съвременен свят", заявява българският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

дедо Ташунко

преди 1 година

Радев, защо искаш да бъдеш на всяка манджа мерудия? Всички военни сте като от един калъп. Уважавах те преди 2-3 години, но започваш да преиграваш. Покойният папа бе един нечестивец, който прикриваше блудството на католиците с невръстни дечица и от двата пола. Бог да го прости и да почива в мир блудната му душа. Изчетох много материали по този въпрос и затова пиша тези редове.... Сниши се Радев и се успокой.

31

Анонимен

преди 1 година

Не стига,че е наведен,не стига че е лукав ами на всичкото отгоре фелдфебела ще се окаже и лицемерен!

30

Някой

преди 1 година

На хората като им трябва поп да говорят или теолог или политик изпитват страх и то такъв като от сатана. Историята и хората знаят защо. Горе всеки ще си получи заслуженото за това което е направил, не е направил и за което мълчи и т.н. За себе си знам, че Бог има и той съди.

fallback