32

дедо Ташунко

преди 1 година

Радев, защо искаш да бъдеш на всяка манджа мерудия? Всички военни сте като от един калъп. Уважавах те преди 2-3 години, но започваш да преиграваш. Покойният папа бе един нечестивец, който прикриваше блудството на католиците с невръстни дечица и от двата пола. Бог да го прости и да почива в мир блудната му душа. Изчетох много материали по този въпрос и затова пиша тези редове.... Сниши се Радев и се успокой.

31

Анонимен

преди 1 година

Не стига,че е наведен,не стига че е лукав ами на всичкото отгоре фелдфебела ще се окаже и лицемерен!

30

Някой

преди 1 година

На хората като им трябва поп да говорят или теолог или политик изпитват страх и то такъв като от сатана. Историята и хората знаят защо. Горе всеки ще си получи заслуженото за това което е направил, не е направил и за което мълчи и т.н. За себе си знам, че Бог има и той съди.

29

Анонимен

преди 1 година

Кликнете да видите он къде служил като Конфузний, в Рим са си избрали Папа. Даааааа римския консул в Пловдив е бил запапен като папа да папи дорде има папо. Пипи дългото чорапче е внучка на Папита

28

Анонимен

преди 1 година

И Папа Пие14 ли е бивш теологически летец. Ко бе/***. Питъм иначе къ шъ кае че го е почувствал от по близо. Бръконията у имената кара да се праи върпрос: гермънецо ли е генуг фертих или бразилецо е оле самба из по събалем. Я де сапри, Чичо Пеле си ойде а мънистеро на сполто от нъка нищо не каза и се умълче секаш нащио министърУмре

27

Анонимен

преди 1 година

Не като теб продажник от всякаде на своите гласоподаватели.МД.

26

Анонимен

преди 1 година

Не му е били лесно - да минеше от Хитлерюгент, през фашист до папа, превърнал институцията в място за получаване на пенсия и спокойни старини.... Съгурно щях да го уважам, ако бех католик...

25

Хе Хе

преди 1 година

Когато Гаварит Земля в илюминаторе и арменският поп се мъчат да измътят нещо се получават чудеса.

24

Анонимен

преди 1 година

Толкова беше изключителен, че му спретнаха превратче, защото не искаше да мие крачуните на мюсюлманите и африканците. Подозирам и че смъртта му сега не е случайна.

23

Алена

преди 1 година

А Близ пише,че е заплашен с убийство...само там го пише.Почна се с новогодишната дезинформация.

22

Анонимен

преди 1 година

Радев, от къде се познавате с папата, от шумкарската землянка?!?!?!

21

Анонимен

преди 1 година

Уместно е да се припомни, че католическата църква е била един от основните спонсори на Хитлер.

20

Анонимен

преди 1 година

Надявам се да гори в ада в момента, както и българските *** политици и олигарси някой ден.

19

Анонимен

преди 1 година

Римският папа според католическата църкава е НАД Господ, той е който определя кое как е. Т.е. с смешно да се говори за "лидер".

18

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

17

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев би трябвало, като човек с образование, да осъзнава ограничеността на собственото си знание и разбиране и когато му се налага да се изказва по въпроси, далеч от неговите познания, да търси помощ, а не да говори шаблонни фрази.Особено в сферата на духха и духховното, там не е дажаста-праста.Радев и свитата му да обяснят защо пренебрегват православието,неглижират най-важните ритуали и места.За толкова време на поста трябваше да се просвети и да се опита да прогледне и да изправи гръбнак

16

Анонимен

преди 1 година

Е тоо и тоо пънк

15

Наблюдател от 2000г.

преди 1 година

Този пък ако въобще е чувал за папата.И откъде знае , че бил добър по всичко? Човекът сам се отказа от трона, защото усети, че не му стигат силите да се пребори с корупцията във Ватикана.Имаше достойнство, а не като доста политици по цял свят.

14

Анонимен

преди 1 година

Кога ще помислите за народа ***

13

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ:"Папа Бенедикт XVI беше изключителен теолог и лидер... " Самальотчика пак в издънка! Не е редно президент на Православна държава да хвали вожда на най-голямата християнска ЕРЕС, по този въпрос меродавно е мнението на Св. отци на Църквата, които от векове са показват заблудите на римокатолиците.