Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

От днес, 23.12.2022 г., на сайта www.bgtoll.bg може да се заплащат нарушения, наложени за ползването на платената пътна мрежа без валидна е-винетка или платена тол такса, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Oще по темата

На интернет страницата на Националното тол управление чрез бутон „Проверка за нарушения и възможност за плащане" и след въвеждане на необходимите данни шофьорът може да провери дали има нарушения и при наличие на такива може да плати компенсаторните такси по тях, както и по издадени електронни фишове или съставени актове за установяване на административни нарушения в законоустановения 14-дневен срок.​
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

Писнало ми е да чета статии от неграмотни журналисти - в заглавието пише "такса", което е различно от "глоба", но г-нът явно не прави разлика...

5

Свинетка

преди 1 година

Освен акциза върху горивата, гражданската, пътния данък и винетката, що не сложите още някой данък на горките шофьори, примерно данък дизел, газово или климатик. А може и електромер на акумулатора.

4

Анонимен

преди 1 година

Да де,ама се обърках и навлязох на магистралата към Перник,кръговото остана в дясно ниско,а исках да отида към Бояна.След 2 км отбих и се върнах по стария път през Суходол до околовръстното,ама камерите бяха още с влизането в магистралата.Дали другите камери ще отчетат,че съм се върнал?Глобяват ли когато се обърка човек?

fallback