Снимка: БГНЕС
fallback

Разследването на случая ще продължи. Приоритет за нас беше да намерим детето живо и здраво, оттук нататък ще си свършим всичката работа, за да установим какво се е случило с детето, заяви пред бТВ служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Детето е здраво и в добро състояние. Тази криза приключи, каза още Демерджиев.

12-годишният Александър от Перник е открит жив и здрав днес.

Oще по темата

Пред БГНЕС говорителят на главния прокурор Сийка Милева потвърди добрата новина. Тя уточни, че детето е намерено от доброволци. Всеки момент полицията и местната власт в Перник ще дадат подробности по случая. Александър, заедно с баща си се намира в болница, за обстоен преглед.

Александър е открит в местността „Червена могила” край Радомир. Местността е труднодостъпна.

Кметът на Перник, служебният вътрешен министър и говорителят на "Пирогов" Мария Пойрязова увериха, че детето е в добро състояние.

"Сашко е здрав, жив и в добро състояние. Открит е от доброволци и служители на МВР по време на обхождане на поредния участък", каза кметът на Перник Станислав Владимиров.

12-годишният Александър, който е с аутизъм, бе в неизвестност от миналия петък, 11 ноември. Вчера бащата на момчето обяви 100 000 лв. парична награда за този, който намери сина му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

До Демерджиев

преди 1 година

Разследвате само това което ви е удобно!! За пари!! Полицията и прокуратурата станаха по страшни от мутрите през 90те години!! Срам и позор сте за България ! Заради вас е този негативизъм и отхвърляне от Шенген на България! НАГЛЕЦИ И БЕЗСРАМНИЦИ!!

36

Анонимен

преди 1 година

Да си правят пиар с едно болно дете , за политиците ни е недопустимо! Долни *** игри ! Сашко , та Сашко . Страх ме е да си отворя хладилника вече - да не вземе някой отвътре да вика Сашко......!!

35

СлучаЕност?!?

преди 1 година

Вчера обявиха наградата,днес се намери... Дали бащата не се е разбрал с похитителите и съвсем легално да си приберат наградата/откупа?!? Нещо не е както трябва...

fallback