37

До Демерджиев

преди 1 година

Разследвате само това което ви е удобно!! За пари!! Полицията и прокуратурата станаха по страшни от мутрите през 90те години!! Срам и позор сте за България ! Заради вас е този негативизъм и отхвърляне от Шенген на България! НАГЛЕЦИ И БЕЗСРАМНИЦИ!!

36

Анонимен

преди 1 година

Да си правят пиар с едно болно дете , за политиците ни е недопустимо! Долни *** игри ! Сашко , та Сашко . Страх ме е да си отворя хладилника вече - да не вземе някой отвътре да вика Сашко......!!

35

СлучаЕност?!?

преди 1 година

Вчера обявиха наградата,днес се намери... Дали бащата не се е разбрал с похитителите и съвсем легално да си приберат наградата/откупа?!? Нещо не е както трябва...

34

Lina

преди 1 година

Добре, че бяха доброволците, че вие само си разходихте колите

33

Ей, ти министъра,

преди 1 година

Просто замълчи! Скрий се някъде и чакай да те подмине бурята. Това го можеш.

32

Истина

преди 1 година

Открит е от доброволци !!! ДОБРОВОЛЦИ!

31

РАМБО 1

преди 1 година

Рамбо първа кръв! блажени са верващите

30

Анонимен

преди 1 година

В Афера има специално клипче от дрон на "труднодостъпната" местност.

29

Иво

преди 1 година

"Разследването ще продължи",а то започвало ли е ?

28

Анонимен

преди 1 година

Бащата от тук на сетне да внимава как го гледа ! Смартфоните не се гледат когато си с дете!

27

Българин

преди 1 година

Направиха ме ефрейтор, след година и нещо служба в поделението на МВР в Ловеч. Но пък съм си баховчанин. Поздарви за чорбаджи Славьо и чорбаджийка Даринка. Да са живи и здрави. Те, както и децата, снахите, внука и внучките им. БАХОВИЦА.

26

Генков

преди 1 година

Да си гледат работата полтиците. А те, просто не могат. Израстнал съм в Баховица. Първите 7 г. Следващите 13 в Ловеч. Познавам местностите. Може би, дори и по-добре от сегасните местни.

25

Хемус

преди 1 година

В казармата съм служил в Странджа, и знам какво е през ноември сред природата!Освен да се натровиш с някоя гъба или в стил бат Рамбо от 'Първа кръв',да убиеш диво прасе,забрави да намериш нещо за мамбо!Да не говорим,как ще издържи най-малко с влажни крака повече от 24 часа!Тъка има замесени милиционери и май ще се опкаже прав онзи лунатик дето все драска тука за пернишката криминална бригада

24

Анонимен

преди 1 година

Как може такава подигравка с това без защитно дете, бащата е в основата на всичко!

23

Ефрейтор

преди 1 година

Мирослав Тошев и акордеонистите от Берковица поздравяват полицаите и техните настоящи и бивши министри с "Василке". Просто са виртуозни. Не тези от МВР. Въпреки, че съм служил м такова поделение.

22

Анонимен

преди 1 година

На сашко му писали двойка в училище и като се прибрал татко му го питал как си? как е даскалото? и сашко казал: Тате важното е че сме живи и здрави!

21

ндаа

преди 1 година

И министъра-чиновник бодро се заканва!Добре,че притиснаха бащата!

20

gasggs

преди 1 година

Много поздрави на мама цомба в Англия.

19

Анонимен

преди 1 година

извинете,но софиянци сте наистина най-големите бааллъци щом се хванахте на игрите на един перничанин аз ви казах, че тоя винкел ви разиграва ама не ми вярвахте аз чаках да ви видя сеира и как лапате въдицата и факт е че не осъзнавате колко сте тъъъпи и че тоя мошеник ви сложи в малкия си джоб

18

Анонимен

преди 1 година

Не това не е плащане на откуп. 100% тия 100к са били поискани от похетителите и за да е законно всичко - награда за детето. Сега остава да бъдат платени кеш.