Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Фактът, че вече няколко дни няма положителен резултат от издирването на Александър от Перник, според бившия директор на служба "Издирване" в МВР Красимир Занев означава, че се касае за отвличане. Пред БНТ той каза, че това е една от сериозните версии, на която трябва да се обърне внимание.

Oще по темата
"Трябва да се провери и каква е била кореспонденцията между майката и бащата, тъй като преди време майката се е обаждала на бащата и искала да го вземе, където тя живее в Англия, но той не ѝ го е давал. Нищо чудно да е организирано от нея или от други хора такова отвличане. Или е в някоя изоставена къща или мазе - необитаеми и самият той да се намира там. Но вече няколко дни без храна и вода на неговата възраст трудно би издържал", обясни Занев.

По думите му има много сериозна мащабна организация с толкова много сили - полицейски и доброволни. Всичко е координирано с полицията и нещата са под контрол. Според Красимир Занев все още се работи по т. нар. горещи следи.

"При такива случаи в първите дни да се провеждат бързи оперативно-издирвателни мероприятия, но за съжаление до този момент нямат резултат. Би трябвало тук да се включат и ловците, тъй като те могат да окажат помощ и да претърсят някои по-далечни райони", допълни Занев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

58

преди 1 година

Впечатлява тоталната липса на конкретна информация, която може да бъде насочваща в издирването.Това навежда на умишлено действие от страна на разследващите.Навсякъде се повтаря,че бащата е извън всякакво подозрение,а свидетели,които да потвърдят,че са виждали двамата в предполагаемия ден на изчезването няма.Някой лъже.Изкараха детето много болно,а май родителите са по-болните.Ако детето и друг път се е губило,с какъв акъл бащата го оставя да върви в гората само, докато той си кара колата отзад?

53

Учудена

преди 1 година

Съм какво като не са луди аутистите ти знаеш ли как крещят и викат и че не може са бъде в нормална паралелка ти общувал ли се с такива ти май си опсааа

52

Анонимен

преди 1 година

щом майката била в чужбина и не се прибирала , а чак армията искат да пращат да търси, кво да говорим, ако така мислят ,че чистят имиджа на държавата е точно обратното

fallback