Снимка: БГНЕС
fallback

Работи се по абсолютно всички версии. Надявам се това мащабно издирване да даде резултат. Това заяви президентът Румен Радев, който пристигна в Перник, където втори ден тече издирвателната спасителка акция за 12-годишния Александър.

Oще по темата
По думите на президента това е огромен акт на съпричастност и солидарност от страна на цялото общество.

"Усилията са във всички възможни направления, към момента няма водеща версия, няма нужда от включване на армията. Взети са всички мерки, включително техника, термокамери, дронове, хеликоптер на "Гранична полиция", допълни президентът, цитиран от БНТ.

Той поясни, че са активирани и съседни области.

Според Румен Радев е необходимо ускоряване на видеонаблюдението в повече населени места, както и да се замисли за устройства, свързани с деца със специални потребности, които да се носят от тези деца в дрехи или на ръката.

Всеки един живот, особено на дете, е важен и аз благодаря на всички хора и хилядите доброволци от Перник, които се включват в това мащабно издирване. Надявам се да даде резултат, каза още държавният глава. По думите му издирването ще продължи, докато този резултатът стане факт.

Всичко за акцията по издирването от днес вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

българин

преди 1 година

Тоя чий го дири в Перник ??! Превръща човешка трагедия в PR !!

59

Очевидец

преди 1 година

И веднага след като пристигнал в Перник, президентът Радюв посочил къде е момченцето. Нали все пак е президент , всичко знае !!!

58

Хе,хе !

преди 1 година

Тоя пърч започна да се прави на Борисов ! Толкова е жалък! Вдигнал ли е пак юмручето в Пврник ? Или страхът от някой винкел го е снишил ? Президентът Радев включил ли се е в търсенето с фенерче в ръка ? А ? Няма ли "патриот- журналист" да запечата такъв "исторически" факт ?

fallback