fallback

"Започваме да търсим около блоковете и входовете и стълбищата. Това е Александър ! Купил си е вода, но е отслабнал. Сигурно не е ял известно време. Якето си го е сменил по някакъв начин, но не знам как. А иначе дънките и обувките са му същите". Така бащата на изчезналия Александър от Перник коментира кадри от социалните мрежи, на които се вижда как дете си играе с котка на поляна.

Oще по темата
По думите му го е забелязала възрастна жена.

"Дала е сигнал обаче преди да слезе по стълбите е видяла, че той тръгва в обратна посока и когато е слязла долу, него вече го е нямало. Ще го търсим. Той си купува без пари. Той няма пари в него, но си купува. Не знам как става тази работа", подчерта бащата пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

нотариус

преди 1 година

Слушайте внимателно видеата с бащата.Тоя манипулира много хора,загрижени за детето му.Дано греша.Часът на изчезване ,и обаждане дали съвпадат?

154

нотариус

преди 1 година

Не може Нотариус -бащата ,да се изказва така -сменил си е якето,не знам как но го е сменил.Купува си от магазините ,няма пари но си купува не знам как става..Казва ,че досега не е бягал ,а бабата и лелята и полицай казват ,че е бягал...Съмнявам се в бащата.Дано греша ,но тоя манипулира много хора загрижени за сина му.И дали детето е изчезнало когато бащата го е обявил за изчезнало..Много въпросителни има..

153

Мама Миа

преди 1 година

детето най-вероятно е убито от бащата...вероятно е някъде около къщата или много близо.дано не съм прав,но той е абсолютно неадекватен.

fallback