Снимка: БГНЕС
fallback

Заместник-министърът на външните работи Константин Коджабашев е поканил за среща посланика на Република Турция в София Айлин Секизкьок. Това съобщи служебният министър Николай Милков на брифинг в МВнР, предаде репортер на БГНЕС.

Български граничен полицай бе убит късно снощи от група каналджии недалеч от Елхово.

Oще по темата

"В момента все още се полагат усилия за точно изясняване на това, което се е случило. Междувременно зам.-министър Коджабашев е поканил за среща посланика на република Турция. Ще потърсим съдействието на турската страна по случая и ще изразим безпокойство от това, което се случва на границата и ако трябва, ще предложим общи действия", каза министърът на външните ни работи Николай Милков. 

Той изрази дълбоки съболезнования на близките на загиналия граничар. 

                                                                                                                             

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 1 година

Как да ви кажа...мигрантите за да стигнат българската граница, не кацат от небето. Първо трябва да се прехвърлят в европейската част на Турция.

17

Гошо

преди 1 година

До Кухи главиПисах вече ,Петров и Баширов са Ето с калашник е стреляно ,сега ще видят и снимките на двамата по улиците на Истамбул ,а оръжието го е прекарал Лавров с дипломатическата поща по заповед на Путин

16

Кухи глави

преди 1 година

Случката става на бг територия а вече гениалните бг шерлок холмсовци разнищиха делото:граничаря е убит от каналджиите,придружени от турски снайперисти,обучени и изпратени от турските специални служби! Важна е антитурската истерия,дьлбоко затаена в сьзнанието на всеки бьлгарин.Не е важно,че накрая може да се окаже просто разчистване на сметки м/у колеги или нещо друго от битов характер.Кой го е еня крайния резултат...

fallback