18

Анонимен

преди 1 година

Как да ви кажа...мигрантите за да стигнат българската граница, не кацат от небето. Първо трябва да се прехвърлят в европейската част на Турция.

17

Гошо

преди 1 година

До Кухи главиПисах вече ,Петров и Баширов са Ето с калашник е стреляно ,сега ще видят и снимките на двамата по улиците на Истамбул ,а оръжието го е прекарал Лавров с дипломатическата поща по заповед на Путин

16

Кухи глави

преди 1 година

Случката става на бг територия а вече гениалните бг шерлок холмсовци разнищиха делото:граничаря е убит от каналджиите,придружени от турски снайперисти,обучени и изпратени от турските специални служби! Важна е антитурската истерия,дьлбоко затаена в сьзнанието на всеки бьлгарин.Не е важно,че накрая може да се окаже просто разчистване на сметки м/у колеги или нещо друго от битов характер.Кой го е еня крайния резултат...

15

На турчин вяра да

преди 1 година

Нямаш, турчин вяра няма!

14

Анонимен

преди 1 година

Колкото получихме съдействие по случая с Фарук Бекташ и дузина гастарбайтери, които причиниха смърт по българските пътища, толкова и сега ще получим ! Блажени да са вярващите.....

13

Мустафа КемалАтатюрк

преди 1 година

Който е против България той е и против Турция.

12

Анонимен

преди 1 година

А някой да си спомня протест за това, че си увеличиха заплатите за нула време (и за какви заслуги?), а минималната ще я мъдрят сигурно още месеци и години напред? Иначе на приказки са много загрижени за работещите бедни.

11

Анонимен

преди 1 година

и какво като е извикан, онзи казва добре и се прибира да си пие турското кафе. Един човек си отива а държава вече няма 30г. Имаме управници които мислят да си прекарат закончетата за тях а за народа кучета го яли. Поредното доказателство.Когато си гласуват увеличение на заплатите винаги е навреме, а другите закони с месеци даже години нищо не се случва. идват празници, Декември го пиши неработен за тях.

10

Един

преди 1 година

Както е писал човекът по- долу, много от пишещите си мислят, че оградата е на самата граница. Не е. От оградата до границата има около километър разстояние. Случката е на българска територия и това, че е застрелян в главата поражда други въпросителни.

9

Лаврентий Берия

преди 1 година

Браво! Значи, вече установихте, че е застрелян откъм Турция? Кога бе? Защото ако още не сте, а това е сигурно, защо викате посланника? Тея са абсолютно неадекватни!

8

100%,братко!

преди 1 година

Гарантирано от Радевото служебно правителство.

7

Анонимен

преди 1 година

Слагайте фесовете и няма да ви стрелят.

6

Djambas

преди 1 година

Това турско масло на поколенията сега криминални проявени на помаците кои заминаха на ескурзия

5

toti

преди 1 година

Едва ли е Турска работа,...май пак ще си е нашенска тъпотия от немотия!!!

4

Абе

преди 1 година

Хора, защото пишете, че са каналджии. Никой идея си няма кой е. Освен това убийството е на българска територия. Оградата не е самата граница, а след нея има около километър - два до границата. Така че и да разберат кой е бил турците тук трябва да следствието и тук да ги съдят.

3

Пич

преди 1 година

Пфффф... то нали оръжието отиде в Украйна... пък сега се оказа, че подмандатната територия не можела сама да си защити собствените граници от разни диви племена. Та затова "ще търси съдействие" :)

2

ще го заметат

преди 1 година

Далаверата е прекалено голяма!

1

Обективно

преди 1 година

Най- вероятно стрелбата е от турския каналджия, който е прибрал много пари. А самите бежанци нямат оръжие. Само каналджията, който е турски гражданин. За пари!