Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Потресени сме и сме натъжени от вчерашния инцидент на българо-турската граница, заяви днес говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпроси, свързани с убийството на български граничен полицай край Елхово.

Разбрахме, че се води разследване.

Oще по темата
ЕК и Европол са във връзка с българските власти, за да окажат пълна подкрепа на българското разследване, добави говорителят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ЕК са потресени?????

преди 1 година

НАПРОТИВ ТОВА ИСКАТ ЕК ДА НИ ЕБ...Т МАМАТА С ТЕЗИ БЕЖАНЦИ И ***!!! ТОВА СА ДОЛНА НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЕСЕС!!! ЖЕЛАТЕЛНО Е НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ,КОИТО СА СЕ СЪБУДИЛИ ДА НАПРАВИМ НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАТРИВА КАТО ЕДНА ОТ НАЙ-СТАРИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФАЩ И ЕСЕС

12

Иванов

преди 1 година

Ами спрете да тъпчете пенсионерите през месец с добавки и надбавки по няколкостотин милиона лева и ги вложете в бетонна ограда висока поне 10 метра и заоблена отгоре по подобие на берлинската стена и тогава ще видим как тия сополанковци ще я преминат без да бъдат хванати,и да се стреля на месо,при това ще е напълно законно.

11

Ано

преди 1 година

Сакън, моля се, не ги съдете у нас!

fallback