13

ЕК са потресени?????

преди 1 година

НАПРОТИВ ТОВА ИСКАТ ЕК ДА НИ ЕБ...Т МАМАТА С ТЕЗИ БЕЖАНЦИ И ***!!! ТОВА СА ДОЛНА НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЕСЕС!!! ЖЕЛАТЕЛНО Е НА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ,КОИТО СА СЕ СЪБУДИЛИ ДА НАПРАВИМ НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАТРИВА КАТО ЕДНА ОТ НАЙ-СТАРИТЕ ДЪРЖАВИ В СВЕТА! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ФАЩ И ЕСЕС

12

Иванов

преди 1 година

Ами спрете да тъпчете пенсионерите през месец с добавки и надбавки по няколкостотин милиона лева и ги вложете в бетонна ограда висока поне 10 метра и заоблена отгоре по подобие на берлинската стена и тогава ще видим как тия сополанковци ще я преминат без да бъдат хванати,и да се стреля на месо,при това ще е напълно законно.

11

Ано

преди 1 година

Сакън, моля се, не ги съдете у нас!

10

Отврат пълна

преди 1 година

За Украйна Урсула,като председател на тази комисия предлага по 1.5 мил.? подкрепа на месец.Разбирай-подарени пари.На държ-а,която не е член на този съюз.А защо не кажат с какво и колко нас подкрепят.При положение,че сме най-дългата сухопътна външна граница.Знаят ли в Брюксел,че нашите гр.полицаи нямат дори нормална радиовръзка?Да не говорим за прибори за нощно виждане и т.н.Потресени сме от вашето безочие!

9

Алоо

преди 1 година

На Украина дават по 2 милиарда на месец а в България не дават една стотинка за изграждането на европейска ограда ,нали сме външна граница .

8

Бай Илийчо

преди 1 година

До 10 И на сухо да стои най малце 3годин !

7

Сан Чопанса

преди 1 година

Вие ли европейски педдераси и джендърри сте потресени,вие ли????..... Редакторчето,който изтрие това - дано му изсъхнат мъддете/ яйччниците!!!

6

SS

преди 1 година

Европейското лицемерие е безгранично !

5

Анонимен

преди 1 година

Ние сме потресени, че ЕК смята бежанците за жертви на трафик и ги защитава и не ни позволява да ги съдим по българските закони като нарушители на границата. Мигрантите не са жертви на трафик. Те плащат пари, наемат и корумпират трафикантите да ги преведат през границата. Всички незаконни мигранти трябва да се осъждат на 5 години затвор и да избират затвор или екстрадиция. Виновна е Европейската комисия и тя уби полицая.

4

я пак

преди 1 година

"Потресени" е слабо!"Изкъртени" ше звучи по-добре!А ако гърлоизбутате "смазани" направо ще ви повярваме!Гиди *** епилирани!

3

Анонимен

преди 1 година

Отпадъците се потресоха леко да не повярвам. Ако бяха поне малко загрижени както за мигрантите така и за държавите през които минават щяха да си ги превозват организирано и да ги подбират, а не да пускат всичко каквото се движи.

2

По същество

преди 1 година

Лицемери. Двуличници и лъжци. Такива сте събрани в социопатските кръгове в Брюксел и само служите на собствените си интереси. Вън от България.

1

Анонимен

преди 1 година

Потресени сте а ? *** лицемери. Едно време като махахте плакатите "You're welcome" на тия диваци - тогава не бяхте потресени нали ?