Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Изгасен е пожарът в бързия влак София-Варна, няма пострадали пътници. Инцидентът е станал към 19:40 часа снощи. Огънят е забелязан от превозните служители малко след гара Каспичан. Тръгнал е от искра в локомотива.

Oще по темата
„Замириса на изгорели кабели, на бакелит. Вероятно запалена е инсталацията на първа класа и много бързо обхвана - гъсти кълба дим. Имаше и украински граждани. Помогнаха ми момчетата, защото бяхме в нивата", сподели по-рано пред Bulgaria ON AIR пътничка от запалилия се влак София-Варна.

Тя обясни, че пътниците сами са се евакуирали, защото са видели опасността, след което добави, че влакът е спрял веднага.

Пътници са помагали на други пътуващи във влаковата композиция да излязат от вагоните. Леко пострадал е единият машинист.

Два вагона са изгорели.

В пътническата композиция са пътували около 50 души. Причините за инцидента се изясняват. Беше създадена организация за превозване на пътниците от засегнатия влак. На място бяха осигурени вода и храна.

Днес се очаква на мястото на инцидента да бъде направен втори оглед.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 година

Тези вагони са толкова стари че са опасни за живота на пътниците,всички са за ***

14

Анонимен

преди 1 година

Съмнително много пожари се случват напоследък. Също четири пожара за един месец в "Арсенал"

13

Анонимен

преди 1 година

Първо, БеДеЖето потъва ли потъва в блатото все по-бързо и по-бързо и второ, момчетата били помогнали на някаква жена, ами те мъжете и момчетата не могат такива неща, според ЕУропата, медиите и нашите жени те са само насилници!

fallback