Снимка: Helpbook
fallback

Общ преглед
Никак не са малко проблемите в Кърджали според изпратените сигнали в платформата на Helpbook.info.
Наш потребител е възмутен от масовото и безотговорно паркиране на места, където е направо абсурдно. Ето какво ни пише той:

"След въвеждането на Синя зона в град Кърджали, дворовете на училищата се превърнаха в паркинги.
Прилагам снимки от Езикова гимназия Христо Ботев, площадката пред подготвителните група, където играят най- малките деца. Същото е и СУ "Отец Пайсий", отново пред сградата на първите класове, където всички паркират, включително и общинските служители, включително съм виждала колата на кмета да маневрира, без да се съобразява, че там играят малки деца. Абсолютно да се затворят с катинари вратите към двора и да не се допускат никакви коли на територията на училищата.", призовава нашият потребител.

Заснети са различни части в града, от които е видно, че фирмите отговорни за чистотата си вършат работата меко казано „през пръсти“. Неизметени и неизвозени сухи листа, както и боклуци от всякакво естество се валят по градинки, улици и тротоари. Остатъци от съоръжения на места за игра, които някога са били детски площадки не само "красят“ пейзажа, но и представляват потенциална опасност за всеки, дръзнал да ги ползва по предназначение.

Не е намерено за нужно да се поставят пешеходни пътеки на оживени кръстовища, а там където ги има са бледи или изтрити. Очакваме реакция и отговори от Общината и съответните органи.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Сали

преди 1 година

Казвам на мойте апапи и там сме

19

Рачо

преди 1 година

Така е,когато начело на Общински служби в Кърджали се назначават наши хора /ДПС/ без оглед на факта,че нямат нищо общо с функциите които трябва да изпълняват/за Синята зона е назначена мед.сестра/ а и самите служители са само от една етническа група.Определено те са най-грамотните технически и умствено надарени!

18

Гост

преди 1 година

Много сте закъснели със синята зона в Кърджали. В Хасково, С.Загора, Пловдив от 30 г. си решават общинските нужди с парите от паркинги и сини зони, а тука ревете като заклани. Научехте се само на аванта, ама тя свърши.

fallback