20

Сали

преди 1 година

Казвам на мойте апапи и там сме

19

Рачо

преди 1 година

Така е,когато начело на Общински служби в Кърджали се назначават наши хора /ДПС/ без оглед на факта,че нямат нищо общо с функциите които трябва да изпълняват/за Синята зона е назначена мед.сестра/ а и самите служители са само от една етническа група.Определено те са най-грамотните технически и умствено надарени!

18

Гост

преди 1 година

Много сте закъснели със синята зона в Кърджали. В Хасково, С.Загора, Пловдив от 30 г. си решават общинските нужди с парите от паркинги и сини зони, а тука ревете като заклани. Научехте се само на аванта, ама тя свърши.

17

Още

преди 1 година

от утре ще паркираме и Ние там- аз ,жената и балдъзата.Благодарим ,че Ни светнахте ...

16

Нека да

преди 1 година

е паркинг .Но да се събира такса !За нуждите на училището и по една безплатна закуска за учениците !!!

15

Чичо

преди 1 година

В междублоковите пространства,където има по 6-7 паркоместа за живеещите там,навсякъде гъмжи от табели за синя зона.Ако дойде някой столичен журналист,да се поразходи из Кърджали,ще направи доста добър репортаж,но едва ли ще се случи.

14

Анонимен

преди 1 година

ЦЕЛИЯТ ГРАД Е СИНЯ ЗОНА, ПО- ГОЛЯМО БЕЗОБРАЗИЕ ЕДВА ЛИ ИМА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НАЙ-УМНАТА ОБЩИНА И КМЕТ СА В КЪРДЖАЛИ....

13

Оцелял

преди 1 година

Когато си директор - калинка, такива неща се случват!

12

Анонимен

преди 1 година

турските драми са като вселената

11

Анонимен

преди 1 година

Еййй, значи, този двор е паркинг поне от 25-27 години, още от времето на Роко. Този двор му беше личния паркинг за неговите около 100 коли, докато си беше актуален в града. След него стана паркинг за всеки. И оттогава си е паркинг. Сега ли се сетихте, след 25 години, че даже идвате с такова скандална рубрика, новина, все едно е станало скоро.

10

Анонимен

преди 1 година

турска работа - срама нямате еййй

9

Анонимен

преди 1 година

Нали ,Бай Тошо ,беше ..лошшш?!?!?!!

8

Анонимен

преди 1 година

че то и в софия всяка сутрин стават на паркинг. Защото на мама детенцето ще му паднат крачетата ако иде пеша до училище.

7

Шикелгрубер

преди 1 година

Етнически особености и ценности!

6

нормален

преди 1 година

Общината направи синя зона, за да *** пари. А колко паркинга се построиха? Нито един подземен, наземен или многоетажен. Много е лесно властта да изисква, а да не дава алтернативи.

5

Анонимен

преди 1 година

Това само В България може да се случиНе сме никаква нация

4

Явор

преди 1 година

Всички ние трябва да разберем, че там, където се учи, не бива разни хора да си паркират колите. Като общество трябва да проумеем, че училището е мястото, където се добиват знания, който иска, за жалост е така, а не е паркинг за коли. Ако смятаме да бъдем общество, за което правилата, образованието и законите не са важни, както и семейството, няма смисъл да прави каквото и да било. Образование, игри в двора, а не да е паркинг, не бива да е паркинг.

3

до 2

преди 1 година

Кефите ме няколко души във форума, които се научихте тъничко да нападате аутсайдерите на тема пари. ахахахахаха. Тънък хумор имаш, защото знаеш, че шофьорът, дето бачка за 2, подскача как в Лидл взимат 3. ахахахаахаха. Поздрави!

2

Анонимен

преди 1 година

Манталитет. Не паркира ли бараката направо в хола, в училището или в зеленета площ, няма да е спокоен. Манталитет. После ще реве за европейска заплата, ама ще получи на месец 3к бруто от склада на Лидл, колкото си е заслужил.

1

Анонимен

преди 1 година

а някой сети ли се да продава нъркотиси на тоя паркинг и да пусне труженички