Снимка: БГНЕС
fallback

Метамфетамин е открит в кръвта на предизвикалия тежката катастрофа на 5 юли Георги Семерджиев, съобщи БНР.

Oще по темата
Кръвните проби на Семерджиев бяха взети цели 30 часа след неговото задържане. Той беше отказал да му вземат подобни проби, но това беше направено след съдебно решение.

Освен за катастрофата, при която загинаха две млади жени, 35-годишният Семерджиев има и повдигнати още четири обвинения - за намерен в автомобила му наркотик, шофиране с фалшиви регистрационни номера, както и за шофиране с фалшива книжка и след употреба за наркотици.

Вчера Софийският апелативен съд постанови Семерджиев да остане за постоянно в ареста.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Линда галопа

преди 1 година

Шефът на АЛФА не е ли търсил отново Симона или я е забравил вече?

38

рибока

преди 1 година

Като се зачетох,не само Светата инквизиция(разпусната 1826),но и в Средновековна Европа признанието чрез мъчение е имало по-голяма тежест от доброволното.Най-лекиге мъчения били чрез раздробител на колена,менгеме за гърди за прелюбодейките,клетка гроб без вода и храна,окачена пред портите на града и десетина със сигурна смърт - главотрошач,трион за изтезания - или напречно или вертикално,люлката на Юда - вързаното тяло на жертвата докато не се набие върху острия връх на пирамида.УЖАСИ.

37

рибока

преди 1 година

И ще ми хвалят "общественият съд".Светата инквизиция е била именно такъв съд,като инкмизитолите са назначавани от Папата.Само в Мадрид са изгорили 32 хиляди на клада.Който се удави след 10 минути под вода е виновен,който успеят да го разчекнат също и който изгори на кладата.Какви доказателства само!

fallback