39

Линда галопа

преди 1 година

Шефът на АЛФА не е ли търсил отново Симона или я е забравил вече?

38

рибока

преди 1 година

Като се зачетох,не само Светата инквизиция(разпусната 1826),но и в Средновековна Европа признанието чрез мъчение е имало по-голяма тежест от доброволното.Най-лекиге мъчения били чрез раздробител на колена,менгеме за гърди за прелюбодейките,клетка гроб без вода и храна,окачена пред портите на града и десетина със сигурна смърт - главотрошач,трион за изтезания - или напречно или вертикално,люлката на Юда - вързаното тяло на жертвата докато не се набие върху острия връх на пирамида.УЖАСИ.

37

рибока

преди 1 година

И ще ми хвалят "общественият съд".Светата инквизиция е била именно такъв съд,като инкмизитолите са назначавани от Папата.Само в Мадрид са изгорили 32 хиляди на клада.Който се удави след 10 минути под вода е виновен,който успеят да го разчекнат също и който изгори на кладата.Какви доказателства само!

36

рибока

преди 1 година

То,всъщност и какво да ми е интересен вече Семерджиев след като си е загубил паметта.Бил е обаче доста опиянен,за да не я изгубил веднага,а след като е казал,че е бил отвлечен.Трябвало му е време да осъзнае чутото по новините и да си направи извода,че нищо не знаят след като е бил сам,а говорят за ужена с него и е изгубил спомените си.А е възможно като силно набожен човек да не иска да приеме станалото. От Инквизицията също са вярвали в Бог и в името му са изгорили хиляди на клада.

35

рибока

преди 1 година

По-интересн ми стана задържаният в Пловдив за измами с прозвището Сергей Харварда.Имал бил снимки с Бойко Борисов и кмета им Здравко Димитров на улицата,фалшива с Кирил Петков в профила си,представял се за депутат от Промяната,дори дал пресконференция за кабинет при третия мандат,в офиса,който се бил отворил.Иначе е бил кандидат за депутат от "Българско лято" на Васил Божков.Интересно ми е кого е посочил за премиер при третия мандат,но не мога да го намеля никъде.Може и себе си да е посочил.

34

рибока

преди 1 година

Алекс,очевидно в началото е имало сведения,че е слязла от автомобила и не са били сигурни кой е шофирал,но резултатът от пробата и вече няма за какво да послужи.А този,ако не е бил толкова пиян и да спи непробудно е слушал новините,разбрал е,че няма свидетели и че не знаят нищо защото е бил сам и е решил да не си спомня нищо от катастрофата.Па ко стаа да стаа,ако мине номеро.Трябва му само някой психиатър вярващ на пациентите си от дълго общуване с тях.

33

Алекс

преди 1 година

Кога ще излезе пробата на полицайката Симона?

32

рибока

преди 1 година

А бе баба нещо е чула по новините,че закопчали някакъв,който се представял за координатор в Пловдив на някаква партия,че бил завършил Харвард и само от Столипиново си тръгнал с над сто бона.Всъщност не може да е Семерджиев,който е задържан от седмица,но първо за него си помислих.

31

рибока

преди 1 година

Да му направят цялостно изследване щом не помни нищо.

30

Анонимен

преди 1 година

Ех това добро и възпитано момче така да го клеймите. Бил взел амфети и ненам си ко си. Е да де, ама с тия 30 часа забавяне спазена ли е процедурата по вземане на пробата. А отделно, някой доказа ли, че този човек именно е шофирал джипа? Май не! Ми да той си каза, бил си в къщи и "кобрите" му влетяли с взлом и той е в шок защо са го нападнали. Отделно амфетките, сигурен съм, съседката си ги е забравила до Аналгина му и той по грешка е глътнал от нейните и то на другия ден след катастрофата.

29

Анонимен

преди 1 година

Какво ми изброявате безплодно броя на обвиненията, когато според българската съдебна система може да се излежава само едно доказано обвинение, най-тежкото и толкоз. Другите само се вземат като утежняващи обстоятелства. А има купища обстоятелства, предвидени да смекчат наказанието- болести, първоначално неосъждан статус, доказателства за незнание и добро поведение, процесуални непълноти по време на следствието и заседанията, грешки по събиране и окломпектоване на доказателствата и т.н.

28

Ямуксикли

преди 1 година

И за подкупи на полицаи чакаме обвинение!

27

комшия

преди 1 година

Много добро момче е винаги поздравява старите хора. На мравката път прави!

26

Ало, Ваньо

преди 1 година

Ало, Гого,

25

,spas

преди 1 година

За убийство може и да му се размине,но за кражба на нафта и притежание на наркотици ще му лепнат 2 години! Майтапа на страна ,не вярвам че ще си понесе заслуженото!

24

заблудил си се

преди 1 година

До 28381 Набожен? В Библията ясно се казва да не пишем и *** телата си, понеже те не са наши и е грях. Тия татуировки. дето ги е изтипосал по лицето ми се струва, че са за подигравка с набожността. Още повече егоисти християни няма, а от това, което демонстрира човекът ми се струва, че е с огромно его подхранвано от Лукавия.

23

28381

преди 1 година

Страхотен човек, преди живеехме в един вход и винаги поздравяваше а също и е много набожен.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 Вербувал го е Лукавият, който дърпа конците и на шефовете му.

21

До 26

преди 1 година

Няма как да се докаже че е бил там. И няма как да се докаже че някой му е наврял маратонката затисната под че далите като преди това му я откраднал от тях и той ходил с една и по чорап без да разбере

20

Пица?

преди 1 година

Пица