Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Задържаха под стража жена, привлечена към наказателна отговорност за закана с убийство на 10-годишно дете по искане на Софийската районна прокуратура, Софийският районен съд.

На 11 юли 2022 г. около 16:40 часа на кръстовището на бул. "Черни връх" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в София, обвиняемата С.П. се заканила с нож на малолетното момче, съобщиха от Софийската районна прокуратура.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода" до 6 години.

С.П. е осъждана и беше задържана за срок до 72 часа. Състав на съда се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че обвиняемата може да извърши друго престъпление и постанови най-тежката мярка за неотклонение – "задържане под стража".

Мярката за неотклонение подлежи на обжалване пред Софийския градски съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Unknown

преди 1 година

Да ама това е смешно за заплаха 6 години а за убийство и то на двама души 5-20г. хммммм да ти се.а на правосъдието аз .....

20

До20

преди 1 година

Какво общо има случая с малоумното ти расъждение?Да защитаваш най-корумпираното, най-некъдърното и изпълнено с лъжи управление, може да означава само, че си абсолютен мазохист.

19

Анонимен

преди 1 година

Гн Каскета си назначава свой опълченци във ВСС.Осигорява спокойствие на Пеевски Доган ББорисов Цацаров на всички грабители помощници и на себеси.Спете Българи,милиярдите искат тишина,това е най лесно.ППромяната се бори срещу тях,борисе за нас а ние как я подкрепяме,със дълбок сън.После щее много късно.Приятни дълбоки сънища.

fallback