Снимка: БГНЕС
fallback

Хванаха доведения брат на Георги Семерджиев да кара под въздействието на алкохол. На 5 юни Георги причини тежка катастрофа с две жертви на 22 и 26 години до метростанция "Европейски съюз" в столицата.

Към момента информацията е, че дрегерът е отчел над 2 промила алкохол в кръвта на водача. Става въпрос за син на бащата на Георги Семерджиев от втория му брак, съобщи Fakti.bg.

Oще по темата
При инцидента Семерджиев се ударя в такси, след което джипът му се блъска в асансьор на метрото и се разполовява. Именно разполовената част от колата помита двете млади момичета, които са били на тротоара по това време. След инцидента Семерджиев е напуснал мястото на инцидента, но по-късно бе задържан.

Мярката за неотклонение на Георги Семерджиев по искане на Софийска градска прокуратура ще се гледа в събота от Софийски градски съд. Припомняме, че вече е взета кръвна проба на Георги Семерджиев, както и от полицайката, която му е помогнала да се укрие. Това се е случило след разрешение от съдия, защото двамата са отказали доброволно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Ангелина

преди 1 година

До Гого под номер 68 - тя "полицайката" още при назначаването си ,едва ли е назначена с тази функция ,а като част от ОПГ ,вътре в самото МВР.

71

Ангелина

преди 1 година

И това е "добро дете" ,което вследствие ,което пак някакви "гадове" са му нанесли житейска травма ,която го е" пречупило"и то "горкото" също ,като сина на баща му от вторият му брак ...Явно материалът е "качествен" и поне при третият ще се получат нещата без травми за "нежните души" ,които създава и вследствие на ,които те убиват невинни хора и то съвсем умишлено!

70

с любов и разбиране

преди 1 година

и тоя ли майката го е гледала в любов и никога не го е лишавала от разбиране, прегръдка и още неще

fallback