Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Антиправителствен протест се провежда в този час в района на служебния вход на Народноро събрание и пространството около храм-паметника "Александър Невски". Още в 16 часа на площада дойдоха и хора, които се обявяват срещу високите цени на горивата. Така е и озаглавено фейсбук събитието, чрез което анонсират протеста, предаде БГНЕС.

Час и половина преди в парламента да бъде гласуван вота на недоверие към правителството на Кирил Петков, двата протеста се обединиха.

На протеста има симпатизанти на ДПС от различни краища на страната. Автобусите, които докараха хората са паркирани на булевард "Дондуков". На площада има и симпатизанти на партия "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

ББ

преди 1 година

не състояхме битката...Братя,сега децата ни я водят..битка за България, за Свободата си,за достоен живот,алчни ..ни вменяват,че да си крепостен като тях било...далавера...да ама за сметка чужди животи...грабежи,несправедливости...мерси... Изборите са изхода...121...132...не са,ПП доверете ни се да ви прейзберем с пълно и партнори...Народа ни не е...оцелял е само някакви 1400 г.

102

ББ

преди 1 година

ама гледахме цирка,пеевски си тръгна след вота и копейкин и аверите му лешаяди след него,така работи кгб и дс...те са просто обслужващ персонал...ограбват животите ни,приятели САЩ не са казали последната си дума...Справедливата си,имат огромен проблем самозабравилите се с офшорни...първо путин и после обслужващите го...нямат много време!!!

101

Анонимен

преди 1 година

Сгодихме се! Браво! Коя е булката! Ама тя вече е дупе на!

fallback