Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Редица политически протести се очакват и днес в столицата. Привържениците на кабинета "Петков" организират поредна демонстрация, за да заявят подкрепата си за промяната в България и проевропейското бъдеще на страната ни.

"Да не се връщаме години назад, да не израстват още поколения деца в протести. Имаме правителство, което не смятаме за идеално, но което е дало ясна проевропейска реформаторска заявка. Като гражданин съм уплашена от това, което видяхме миналата седмица - много ясна нова коалиция, включваща предишните управляващи от ГЕРБ, ДПС, които са ясно свързани с мафията, ИТН, които се декларираха в тяхна подкрепа, както и "Възраждане", които са очевадно декларативно пропутински проксита в България", заяви една от участничките в проявата пред БНР.

От партия "Възраждане" също организират пореден протест, но против управлението на кабинета "Петков".

От "Има такъв народ" организират протест, но той ще бъде пред Министерството на спорта. Ресорният министър в оставка Радостин Василев е един от "отцепниците" от партията на Слави Трифонов, който първи заяви подкрепата си за кабинета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Darth shadow

преди 1 година

обожателите и почитателите на пълния провал, да се изнасят от България заедно кирил петков лудия в канада не искаме такива имбицили в България..

10

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая опорка за нова коалиция. Голямото мнозинство от българите (без значение на политическите им пристрастия) са против американското марионетно правителство, което жертва българския национален интерес без да му мигне окото

9

л-т Грюбер

преди 1 година

Стига бе, и днеска ли ще е затворено около народното събрание заради тия. Вчера цял ден беше некъв ужас. Поне полицията беше достатъчно любезна да указва хората откъде да заобикалят тия дет не правят разлика между протест и манифестация.

fallback