11

Darth shadow

преди 1 година

обожателите и почитателите на пълния провал, да се изнасят от България заедно кирил петков лудия в канада не искаме такива имбицили в България..

10

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая опорка за нова коалиция. Голямото мнозинство от българите (без значение на политическите им пристрастия) са против американското марионетно правителство, което жертва българския национален интерес без да му мигне окото

9

л-т Грюбер

преди 1 година

Стига бе, и днеска ли ще е затворено около народното събрание заради тия. Вчера цял ден беше некъв ужас. Поне полицията беше достатъчно любезна да указва хората откъде да заобикалят тия дет не правят разлика между протест и манифестация.

8

1280

преди 1 година

Всички калинки назначени от това правителство од строй се изкарват на забележете протест в подкрепа на правителството. Протест в случая е евфемизъм, правилната дума е соц манифестация.И няма как да е другояче, след като ни управляват пламенни комсомолци, зад които са скрити най-тъмно червените мути от 90те - Прокопиев, Баневи, Арабаджиеви, Черепа, Бобокови. Съветници като Румен Гечев и Атанас Атанасов, всчики пазени от Бойко Рашков. Милиционерите се вихрят, но са жалки и за радост си заминават.

7

Анонимен

преди 1 година

Господ да пази България и не се връзвайте на провокации.Всички политици са един дол дренки.Не си заслужава заради тях да се карате.Мислете и не се оставяйте да ви лъжат и манипулират.

6

Дой

преди 1 година

Много рехав протест на ***, Копейкин се изхаби

5

Анонимен

преди 1 година

Като гражданин съм уплашен от правителство което не мисли за гражданите си, а политиките му се свеждат до това да наложат решенията подадени им от едно посолство ... все едно сме част от международна корпорация ... и разбира се борда на директорите отвъд океана не се интересуват какво означават техните политики за ***?

4

Програмист

преди 1 година

Преди две години ви писах : протестирате за да смените един господар с друг. Това се сбъдна нали? Вечно ще са прецакани, и вечно по площадите. Дали не е време тези хора да си намерят работа?

3

Анонимен

преди 1 година

Аз пък съм уплашен от Кокор. Този човек ми се струва че е безкрупулен, злобен и емоционално нестабилен. Цинизма от най високата държавна трибуна дълбоко ме отврати. Аргументите му се свеждат до вие сте мафия и бедните да го ду.... Дъно. Бог да пази България!

2

Ирена

преди 1 година

Матрьошките падат,стават,лъжат ,мажат и си вярват,и са наперени, и се перчат, и са брутално нагли и се надяват ?!На какво се надявате бе въздухари?

1

Анонимен

преди 1 година

Платили са им добре и на двата лагера за и против правителството,щот нормалните хора бачкаме и нямаме време за тия неща..