Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Тази вечер хората казаха спонтанно "Не на мрака". Това е първият от серията протести, с които да напомнят, че така не бива, заяви министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер пред Bulgaria ON AIR.

Той дойде на протеста пред Народното събрание с цялото си семейство.

"България излъчи тази коалиция, за да се борим с инфлацията, с кризите, а ние се занимаваме  да сваляме председателя на НС. Най-кадърният човек - за него днес се чуха толкова добри думи", каза Лорер.

Той разчита до гласуването на вота на недоверие още депутати да решат да подкрепят правителството.

"Вотът ще мине, ако днешната конфигурация се запази. Ще отидем на серия от избори. Надявам се се в рамките на парламентарната рулетка страстите да се уталожат. Нужно е 121 депутати на свежа глава да разсъждават: "Аз не съм зависим, зависим съм само от хората, които гласуваха за мен", каза посочи още Лорер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

бай Х

преди 1 година

не знам защо ,всеки влязал във власта се мисли за незаменим,направо безпределна наглост

85

Герговски

преди 1 година

Сбогом Лорерчо, сбогом Кокорчо, сбогом дедо Еконтий, сбогом Лено, сбогом простоКирото. Не знам дали ще има серия от протести, знам че вие и оная *** Корнела сте вън от парламента, както и един наркоман певец на тежки наркотици също ще тръгва с вас. Наложително е вота да мине, за да не може повече да видите власт. Дизела ще стигне 4 лв. Ами само това да беше!? Инфлацията е 24%. Вън самозванци и крадци!

84

Анонимен

преди 1 година

Не бях на протеста и съжалявах до момента, когато Корнела излезе да поздрави протестиращите. Без коментар!

fallback