86

бай Х

преди 1 година

не знам защо ,всеки влязал във власта се мисли за незаменим,направо безпределна наглост

85

Герговски

преди 1 година

Сбогом Лорерчо, сбогом Кокорчо, сбогом дедо Еконтий, сбогом Лено, сбогом простоКирото. Не знам дали ще има серия от протести, знам че вие и оная *** Корнела сте вън от парламента, както и един наркоман певец на тежки наркотици също ще тръгва с вас. Наложително е вота да мине, за да не може повече да видите власт. Дизела ще стигне 4 лв. Ами само това да беше!? Инфлацията е 24%. Вън самозванци и крадци!

84

Анонимен

преди 1 година

Не бях на протеста и съжалявах до момента, когато Корнела излезе да поздрави протестиращите. Без коментар!

83

Анонимен

преди 1 година

Това е само началото - каза Лорер за т.н. спонтанен протест. Хвала на вас, лъжци и крадци, срам нямате, не сте българи! Само Лолерката липсваше снощи по телевизора.

82

Анонимен

преди 1 година

Вън, зилетантите от властта. Никога БСП.

81

Начи

преди 1 година

Това е първият от серията протести, с които да напомнят, че така не бива, заяви министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер...А бре къдрушке, ако не сте вие друг не може да управлява и ще има мн протести така ли???Я беж на предсрочни глей го ти, тц тц ....

80

Анонимен

преди 1 година

Небългаринът Лорер очаква още депутати да се напазаруват а, егати демокрацията.

79

На три буустера

преди 1 година

Важното е да се теглят милиарди кредити как го каза г-на "За наваксване"

78

София

преди 1 година

Лорер, минавам да ти напомня, че на скоро ви разобличиха, че заедно с Кирчо и Асенчо сте една сбирщина лъжци. Нито знаете какво се случва в тая коалиция, нито знаете кой какво говори, прави и накрая скачате да се защитавате един друг. Явно ви е гузно да не вземе някой да се разпее без да иска. Нищо де, достатъчно компрометирани сте в момента, че едни избори биха ви изхвърлили от властта за доста дълъг период от време.

77

анономен

преди 1 година

Пичове и ти Кокорчо- просто сте некадърни!!!!!

76

баба мара

преди 1 година

оставка и се махате чакате парите от ес да ги разпределите правилно и да изчезнетенямате никакво доверие никои не ви вярва оставка

75

Случаен минувач

преди 1 година

Типична еврейска усмивка. Е как да ги обича човек? Още преди 3 000 години са започнали да лъжат хората и да им прибират паричките. Отвсякъде са започнали да ги пъдят - от Рим, по-късно от Испания. Случайно ли е това? Те пък са станали много единни, за да си запазят спечеленото.

74

Анонимен

преди 1 година

А добро утро! Много ясно, чв щ мине. Чао.

73

Анонимен

преди 1 година

еми ако имате морал няма да чакате вот да идва, а ще си идете сами, просто ще потвърди, че сте негодни, а твоята женица ще си ходи ли на 12 000 заплата от борда на НЗОК?

72

анонимен

преди 1 година

Как се борите с инфлацията бе Лореалчо, та ви я създадохте и е два пъти по-висока отколкото в Европа! Не са ви виновни ИТН, нито ДПС, нито ГЕРБ, вие сте некадърни!Оставка!

71

НАП

преди 1 година

ДПС е най-добрата партия. Аз съм спокоен, щом цялата власт е в тях!

70

Киро Острото

преди 1 година

Лорер Морер, Българиятрябва да се управлява от потомствени Българи а не от мултинационални продажници. Чао! Утре да отидете и на прайда

69

Анонимен

преди 1 година

Eврейчугата му се реве - няма да има вече шекели от далаверки.

68

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха Г-н Лорер, те и алкохолиците викат: "Аз не съм алкохолик, почерпиха ме, как да откажа?"

67

Анонимен

преди 1 година

Вотът ще мине, а после Гешо и Баце ви почват!