Снимка: БГНЕС
fallback

Българската народна банка не е участвала в разработването на проекта на т.нар. български закон "Магнитски" и има "силно отрицателно" отношение по темата.

Това отговориха на БНР след запитване за участието на гуверньора Димитър Радев в заседание на Консултативния съвет по финансова сигурност, за което има информация, че темата е била коментирана.

По неофициална информация Радев не е подписал протокола от заседанието.

Oще по темата

През миналата седмица вицепремиерът Асен Василев съобщи, че има работна група в Министерството на правосъдието с участието на редица други институции, която обсъжда текстове за подобен законопроект, но все още няма окончателни текстове, а самият Василев е дал "технически бележки".

Преди дни в медийното пространство изтекоха текстове, с които обаче Василев обяви, че не е запознат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 1 година

Враговете на демокрацията, евроатлантизма, путинистите, бойкославците, депесарите, седесарите контрабандисти на Капитан Андреево, медийните олигарси на Путин и Байко в България трябва да бъдат осписъчени и санкционирани, както направиха нашите евроатлантически партньори САЩ, Великобритания и Европейски съюз.

17

22 ИМОТА

преди 1 година

Кога и кой ще ги конфискува..??.......Айде да видим, лъжци и подлеци...

16

до 19 "отговор&

преди 1 година

Пич на съд и присъда не е фашистко, а комунистическо действие и Тиквенски, само герберите съсипваха бизнеси ! Не прехвъляй вината от едни на други !

fallback