18

Анонимен

преди 1 година

Враговете на демокрацията, евроатлантизма, путинистите, бойкославците, депесарите, седесарите контрабандисти на Капитан Андреево, медийните олигарси на Путин и Байко в България трябва да бъдат осписъчени и санкционирани, както направиха нашите евроатлантически партньори САЩ, Великобритания и Европейски съюз.

17

22 ИМОТА

преди 1 година

Кога и кой ще ги конфискува..??.......Айде да видим, лъжци и подлеци...

16

до 19 "отговор&

преди 1 година

Пич на съд и присъда не е фашистко, а комунистическо действие и Тиквенски, само герберите съсипваха бизнеси ! Не прехвъляй вината от едни на други !

15

анонимен

преди 1 година

Тези герберасти много пр.ости, как само се издават със закона ? Нали бяхте уж против корупцията, сега защо не одобрявате закон който ще бори корумпираните ? Толкова сте се замотали, че не знаете как да реагирате и само минуси жулите на правдата, и по тях ще ви разпознаваме вече, не само по пр.остотиията ви !

14

до 19

преди 1 година

Браво ! Страхотен отговор, само не доказа как така ще съсипят честен човек или фирма без да докажат нищо ? Ще съсипят когото трябва защото прокуратурата не съсипва престъпниците, а ги пази и съсипва точно тези които ти не искаш да бъдат съсипани, които този закон ще запази, но за вас трудномислещите това е невъзможно за разбиране ! По-добре е да останат на свобода Пеевски, Тиквата и сие за да няма "ФАШИЗЪМ" и пррости герберуги да властват !

13

Отговор

преди 1 година

До до 15 17 Фашисткото на закона е че могат да те съсипят като човек и да ти съсипят живото без съд и присъда.Решават че не им харесваш и айдеее...Това го има в Северна Корея.

12

Така е ..

преди 1 година

Гледат как да се измъкнат гад-ове.те.Най мало -умното правителство на Радев.Защо не казват кой е Берия.. ? Най вероятно Рашков.

11

до 15

преди 1 година

Да пообясниш накратко какво му в фашисткото на модела, че да разберем и ние ? Зная, че нямаш "хал-хабер" от този закон, но нали главата ти е лесно манипулирана повтаря само това което чува от "главатарите" си !

10

Че моделът

преди 1 година

"Магнитски" е против корупцията и корумпираните, сега защо ревете, или ревете защото трябва да ревете по навик ? Който не иска този модел значи е корумпиран и преживява от корупция ! Вие хомосапиенс ли сте или дивеч за отстрел ?

9

Анонимен

преди 1 година

В друга държава същия закон може да работи по друг начин,но в България ще е точно фашистки.Твърдо против съм.

8

Анонимен

преди 1 година

Символ на корупционният модел в Бъггария е предаването.Панорама с Бойко Василев.Докато то не падне и докато Василев е в Бнт значи моделът продължава!

7

www

преди 1 година

Щом и банкери и икономисти са против законодателя трябва да е много внимателен. Ако има такъв закон ще избягат и малкото инвеститори усмелили се да инвестират, а онези 600 инвеститора на Кирчо изобщо няма да стъпят тук. Кой би се навил да влага пари в държава, в която властта ако си хареса определен бизнес и "легално" да го отнеме от ръцете на създателя и собственика му..

6

Аз

преди 1 година

Кокорчо не лъже само когато спи.Махайте се негодници.

5

Анонимен

преди 1 година

Това не е закон, а нова бухалка на поредните мафиоти, яхнали държавата!

4

БС

преди 1 година

Тези пък от кога се занимават със законодателство.

3

ПРОКОПИЕВ - АВТОГОЛ.

преди 1 година

Къде ги намери тия ПРОПАДНАЛИ ПАРТИЙЦИ - ПП........?.... неграмотници-ще арестуват майка си и баща си.....

2

Анонимен

преди 1 година

Този фашистки закон бил написан от министър Надежда Йорданова. Веднага оставка на министърката!

1

Анонимен

преди 1 година

Тоталитаризма вече си има закон!