Снимка: БГНЕС

"Дори момчетата с рокли и поли са театрално направено, не е цинично.

Още по темата
Виждали сме такива на Оскарите. Постига се целта - да бъдеш различен. Трябва да насърчаваме този стремеж. Това е накъсване на ежедневието, истински празник за семейството". Коментарът е на модния експерт професор Любомир Стойков пред Нова Нюз.

По думите му се подчертава най-атрактивното от младостта

"Младежите се стремят към оригиналност, понякога представите им са нереалистични, но трябва да сме толерантни. Някои крайности в модата ще бъдат елиминирани. Не забелязах драстично грозни гледки по абитуриентските балове тази година". добави Стойков.

Според него трябва да се залага на българската мода. "Има акцент върху корсетите, падналите рамене, щраусовите пера, дълбоките естетски направени цепки, дантелата. Скулптиране на фигурата чрез дрехата е показателно", добави експертът.
 

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 седмици

"модния експерт професор Любомир Стойков пред Нова Нюз"- И В ТОВА ЛИ ИМАМЕ "експерти" НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Страна на "ЕКСПЕРИТЕ" станахме, а резулратите 0 и тотална трагедия

8

Ще добавя още, че

преди 4 седмици

за това си има причини - народът се позамогна, по магазините има избор, за какъвто навремето можехме само да мечтаем, а освен това вече не е проблем за повечето хора да отидат за няколко дена на шопинг в чужбина. Затова на абитуриентския бал виждаме елегантни млади красавици. Кичът от предишните години не беше по вина на децата - момичето вижда в мечтите си рокля на принцеса, но може да си купи само евтин плат. После някаква самоука шивачка се опитва да пресъздаде желания модел. Така беше.

7

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 2 Ти разсъждаваш теоретично, а тук става въпрос за нещо съвсем друго. Хората съвсем разумно апелират да оставим хлапетата да си изживеят празника. Кой как ще се облече си е негова лична работа. Кое семейство колко ще похарчи - ами това е тяхно решение, кои сме ние, че да диктуваме на родителите как да отбележат празника на децата си. Стилистът по-горе казва нещо, което всички виждаме - от година на година тоалетите на абитуриентите стават все по-хубави.