fallback

Обещанията на управляващите не покриват очакванията на българите. Именно това подтиква Тихомир Василев и Емил Христов да основат Сдружение "Български глас".

"На практика това се получава, след като надеждите на гражданите за промяна се изпариха. През последните дни се дадоха много заявки и в момента почвата е благодатна за нови проекти. Бяхме направили прогноза още на последните избори, че тенденцията в българския политически живот през следващите години е такива бейби проекти/нови партии", посочи политикът Тихомир Василев в студиото на "Денят ON AIR".

Като пример за неизпълнено обещание Василев даде съдебната реформа. По думите му закриването на спецправосъдието е само "замазване на положението".

"Управляващите нямат решение на проблема с главния прокурор. Поставиха се червени линии и ако бъдат преминати, ще бъде поредната лъжа. Обещава се едно, а в следващия момент виждаме нещо друго", коментира той.

"Нашите цели са по-скоро да създадем средна класа. Такава в тази държава няма и това е голям проблем. Нашата идея е да наблегнем на здравеопазването, на малкия и среден бизнес", изтъкна Емил Христов пред Bulgaria ON AIR.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 година

Тия кво ще го играят?!Копейката или Белата Златка?

16

Анонимен

преди 2 години

Като че ли ми се чинат , ТИМажии.....

15

Анонимен

преди 2 години

Откога контрабандистите са ,,български глас,,???? - след като надеждите за промяна се изпарили, надеждите на всякаква и з м е т да се покатери върху властта, неудържимо избуяват!

fallback