Снимка: БГНЕС
fallback

Не съм показал среден пръст, просто съм се подпрял. Това написа в съобщение до медиите депутатът от "Има такъв народ" по повод снимка от заседанието на Коалиционния съвет.

"От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС. Снимка, която породи в постните им душици въпроса - „Показал ли съм, аджеба, среден пръст или не?

Не, мамини сладки, не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл. Пет стотни след това или 30 градуса встрани и това нямаше да е така на тази снимка. Случайно е.

Но! Ако ви се привиждат …знаете какво, то жал ми е за начина, по който гледате на света. Толкова по темата!", написа още депутатът в съобщението си до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Анонимен

преди 2 години

най полсе свестни управници, омръзна ни оня толуп от банкя да ръси глупости и пъчи с чекмеджета с пари

73

ПРОДЪЛЖАВАМЕИЗМАМАТА

преди 2 години

РИСТЬО БОЙКИЕВ ТАКА ПРИСМЕХУЛНО ГЛЕДА ТОЧНО У СРЕДНИО ПРЪСТ НА ТОШКО АФРИКАНСКИ,ЯВНО ДОСТА ВРЕМЕ ГО Е ВИРИЛ МАЙМУНЕКА ТОШКО ТОЯ СРЕДНИО.ИЗОБЩО НЕ Е "НЯКАКЪВ ЪГЪЛ "И Т.Н СМЕШНИ ДЕТСКИ ИЗВИНЕНИЯ.ЛИПСВА САМО МУТРАТА-ШЕРИФ НА СТУДЕНТСКА ОБЩИНА ПЕТКО ГОРАНОВ.ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НОВИЯ МОРАЛ НА ДЪ-БЪ .РАЗПИЩОЛИЛ СЕ Е КАТО КОМУНИСТ НА ДЕВЕТИ .

72

Анонимен

преди 2 години

Нака мойто момче на теб и на такива като теб всяка власт ще е виновна сигурно си и телкаджийче пиещо по 1литър концентрат като много от телкаджийчетата

fallback