fallback

Държавата да създаде методика за определяне цените на горивата. За това настояват от Асоциацията на собствениците на малки бензиностанции.

"Няколко от големите петролни бази спряха да обработват доставки за количество, което означава, че търговията на едро е замряла. Цената на горивата след две-три седмици ще е над 3,50 лв. Много са факторите, които определят цената на горивата.
Oще по темата
Например цената на тока, поддръжката на един обект, която никак не е евтина", посочи представителят на Асоциацията на търговците, производителите и вносителите на горива Георги Тенев пред Bulgaria ON AIR.

По думите му някои бензиностанции са започнали да затварят.

"В момента заради тежката регулация на сектора, икономическите оператори са поставени в една неконкурентна среда. Някои нормативни актове вменяват несвойствени задължения за бизнеса. На практика търговците на горива трябва да поддържат една сериозна администрация в своята малка фирма, за да отговорят на всички изисквания", коментира Георги Тенев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 2 години

ПростоКиро и всичките им кокорчовци ИЗОБЩО не са ни криви - всичко идво от горкото мОньо путьов - превратаджията, който дори и един преврат не успя да изобрети като хората. Три ГОДИНИ ДЕ-ЩО МУТРА си имаме в България, плюс пари от Кремъл, едвам скиласа да си изобрети властта навсякъде, е, само Главния прокурор му се опъна , цялата коМУНЬО-простащина хукна да "чегърта" Главния прокурор, който погна ***-мутренските спонсори. Самоубийствената ПРОПАГАНДА и проста...щина си върви ГРЪМОГЛ, дерзайте

45

Киро Гарантира

преди 2 години

Кик Харвърда ще урегулира положението неговото мъжество и ум тежат на световно ниво всички ще се вслушат в него вервайте му дайте му поне 800 дена.

44

Селянин

преди 2 години

Да стане 10 лв. литъра , а хляба 6.99 лв .

fallback