fallback

"ДБ най-твърдо стои зад политическата насоченост на България и членството в НАТО и ЕС. Няма реална опасност за конфликт. Когато нямаш политики, единствено ти остава да спекулираш със страховете на хората. Обикновеният човек се страхува за семейството и доходите си, войната е най-страшното нещо", коментира зам.-председателят на ПГ на "Демократична България" Иван Димитров в "Денят ON AIR".

След като парламентът намали състава на КЕВР, той посочи, че се надява регулаторът да работи по-добре.

"Не бих могъл да кажа нещо за г-н Иванов като специалист, не от вчера е председател на КЕВР. И хубавото, и лошото винаги отива при председателя. Това е част от цялостната реформа, която се предвижда за администрацията",

По думите му, в КЕВР работят редица специалисти, а в момента фокусът е върху експертизата. Не е нужно ръководството да се осъществява от голям брой хора, поясни Димитров. А в основната на реформата бил стремежът КЕВР да взима независими решения.

Очаква се Станислав Тодоров да оглави КЕВР, но Димитров не потвърди дали той е бил единствен кандидат за поста. След падането на мораториума, новият КЕВР трябва да се заеме с регулацията на този пазар, подчерта депутатът от ДБ пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Боли ме дедовия

преди 2 години

Ти къде стоиш, само не говори от името на народа и от мое име??? Аз специално стоя на страната на доброто и справедливостта! А това е Русия! А ти евроантлантически продадажник и неблагодарник с двеста към автогарата, самолет за твоята любима хамерика или европа и дим да те няма!!!

37

Щирлиц

преди 2 години

Демократична България...Ясно.

36

Анонимен

преди 2 години

Активното мероприятие на МИ-6. опиращо се на "достоверна информация за нахлуване на Русия в Украйна" се провали! Руснаците го говореха през целия декември 2021 и януари 2022 и ето че тази тези НАЙ-СЕТНЕ стигна до мозъците на редица отговорни фактори от стрни-членки на НАТО, вкл. и от самата Велика Британия! Чудничко! До следващия път......

fallback