38

Боли ме дедовия

преди 2 години

Ти къде стоиш, само не говори от името на народа и от мое име??? Аз специално стоя на страната на доброто и справедливостта! А това е Русия! А ти евроантлантически продадажник и неблагодарник с двеста към автогарата, самолет за твоята любима хамерика или европа и дим да те няма!!!

37

Щирлиц

преди 2 години

Демократична България...Ясно.

36

Анонимен

преди 2 години

Активното мероприятие на МИ-6. опиращо се на "достоверна информация за нахлуване на Русия в Украйна" се провали! Руснаците го говореха през целия декември 2021 и януари 2022 и ето че тази тези НАЙ-СЕТНЕ стигна до мозъците на редица отговорни фактори от стрни-членки на НАТО, вкл. и от самата Велика Британия! Чудничко! До следващия път......

35

Анонимен

преди 2 години

кои сте дето стоите?питахте ли народа къде и как стои?

34

Анонимен

преди 2 години

полза от ес , нато имат само определен брой политици и управляващи които имат достъп до помощите , прословутите къщи за тъщи , приближени на властта по цяла България получават по програми субсидии и помощи без да работят затова и вият

33

Анонимен

преди 2 години

ами като допуснахме степендиатите на фулбрайт тоест ам. правитество да се разпореждат с държавата, всички минали оттам са слугинаж, между другото и даниел митов сега отгерб преди от демократите ,е същия предател ***

32

селянин

преди 2 години

един по нагоре вика че има опасност бай Дън му виката на кой да вервам

31

Ментора бай Иван

преди 2 години

Грешна позиция на костовистите от ДБ!Тия пак нареждат България в губещата страна!Водещите във военно отношение Русия и Китай и съюзниците им от БРИКС набират огромен брой съюзници и популярност в света !Англосаксонце се самоизолираха в малка групичка!По тази причина Франция също върви към напускане на тоя агресивен блок НАТО!Време е България да проведе референдум и да напусне НАТО!Да се обявим за неутрална страна , както предлагаше навремето БСП!

30

Анонимен

преди 2 години

Костовчетата дето разпродадоха дьржавата за скраб ревьт

29

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!НАТО вън,Евросъюза-вън,бре!Но най-вече българите-вън от България,бре!И без туй сте най-стремглаво топящо се племе в Света,бре!Връщайте се у дивите алтайски степи откъдето се домъкнахте на коне и кобили преди време,бре!Тази Територия НЕ Е ВАША,бре!И когато изчезнете до 2031 г. то тогава "вашата"земя ще бъде само НАТО а пък новата Държава-регион на ЕВРОСЪЮЗА,бря!Ха ха ха!!!

28

Възраждане на СССР

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!! Закриване на Американакото посолство в София!! Задължително изучаване на Руски език и култура в училищата!!

27

????

преди 2 години

НАТО защо не плаща, че ползват базите в България???Колония ли сме или суверенна държава???

26

Анонимен

преди 2 години

Ще им обърнем хранилката и ще почнат да писукат.

25

Анонимен

преди 2 години

"Иван Димитров: Стоим зад членството на България в ЕС и НАТО" -- Какъв е този пигмей? Къде стоиш -- на линията на бързия влак ли? Членството на България в ес и нато не е от компетенцията на някаква партийка от крадци (демокрадци) и предатели. В Русия са казали базите на сащ вън или ще има превантивни удари по тях.

24

ПП Атака

преди 2 години

България е в НАТО незаконно...................без референдум..................там ни вкара един антибългарин и ционист Соломон Исак Паси.................един ревльо и лигльо, който се фукаше с един стар Трабант!!!

23

Анонимен

преди 2 години

"Умно" Ванче, ти деклараторе и лозунгарю, ти обладателю на политики най-твърдо стоящ зад политическата насоченост на България и членството й в НАТО и ЕС, кога разбра, че няма опасност от конфликт и, ако наистина няма опасност от конфликт, защо канадският Джон Траволта събира комисията по национална сигурност всяка седмица?

22

ББ

преди 2 години

До Анонименняма заповеди...по-скоро слугинаж от нашите енич.ре,за пари...за власт ни продават...проблема е ние да имаме силите да им търсим отговорност...те заради това ни държат бедни,закриват училища...да сме неграмотни...гладният лесно се манипулира,у нас е вината...позволихме им да ни грабят...сега...македония...българите гладни,без доктори,не можем си купим хляб,да платим сметките на дпс-гроб-дружествата,телефони,ток,отопления...у нас е вината,че ги търпим...Свобода или Смърт!

21

ББ

преди 2 години

и Възрожденците...по кротко деца на соп/к/ола,да си чуждопоклонник за пари по нашите земи не е ценност,къде бяхте докато ни "санираха"лиляна и боко?къде бяхте докато менда...а не сме я забравили...лъжеше НС да обслужи...лотариите на божков...за комисионна,кога отговорност?...справедливи...еничарчета,къде бяхте когато боко наричаше народа ни "матрял"?къде бяхте когато боко и *** закриваха училища,производства,съсипвахе земеделието ни?къде бяхте при "ало Таньо"?...как пък сега се загрижихте...

20

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

НАТО ВЪН от БЪЛГАРИЯ

19

(-_-)

преди 2 години

По-скоро ЕС и НАТО стои зад вас и се ресуват да ви опъват, а вие на свой ред опъвате народа.. Но ще дойде и вашето време да се отчитате както трябва пред суверена!