Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Доклад на министъра на отбраната Стефан Янев по кризата в Украйна ще разгледат министрите на заседанието на правителството днес.

Министърът ще представи и част от заключенията от проведения вчера Съвет по сигурността.

Oще по темата
Ще решим коя част е секретна и коя - отворена, и отворената ще споделим после в Народното събрание заяви премиерът Кирил Петков в началото на заседанието.

Премиерът благодари на министъра на отбраната, който по думите му предлага "детайлен и ясен доклад за българската позиция, която защитава изцяло националния интерес".

Петков благодари и на министрите за работата им при проведеното вчера съвместно заседание с РСМ.

По думите му постигнатият прогрес е осезаем, с ясни резултати и в конструктивен тон.

Общата ни работа ще доведе и до добросъседството, което всички ние вярваме, че трябва да се случи, посочи премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Зозо

преди 2 години

Хахаааа, в коментарите тотално изперкали руски подгъзници ревът на умрело :)))))))))))))))))))))))) От другия месец кеф ти Ф-16, кеф ти Ф-35 стелт.... 3D радари... Ох котьоооооооо :)))))))))))))) И бригада 1000 военни на източния фронт :)))))))))

34

Анонимен

преди 2 години

Кире да те яко улесним.Секретна не е оная част дето е оплескана на доклада със секрети, това е от хомолюбовника ти, а оная дето е нея са написани подпорните точки за братоубийствена война с Русия в полза на империалистичното крадене на ресурси от САЩ.Там е и това че и ние и САЩ сме във фалит Както и описанието на следващите фази на новите трансхуманистични Ковид тъпотии на Мъск и Гейтс.Официалната част е онази със захаросаните лъжи за радостта ни отгоре и пише за ваше добро а отдолу има банка.

33

Анонимен

преди 2 години

Всички медии мълчат за скандала на Кирчо с Гриндер!!! Даваха по Нова 13 годишно момче от Дерманци кво си е побликувало в фейсбука, а няма да дадат какво публикува Премиера!!! СРАМ!!!

fallback