35

Зозо

преди 2 години

Хахаааа, в коментарите тотално изперкали руски подгъзници ревът на умрело :)))))))))))))))))))))))) От другия месец кеф ти Ф-16, кеф ти Ф-35 стелт.... 3D радари... Ох котьоооооооо :)))))))))))))) И бригада 1000 военни на източния фронт :)))))))))

34

Анонимен

преди 2 години

Кире да те яко улесним.Секретна не е оная част дето е оплескана на доклада със секрети, това е от хомолюбовника ти, а оная дето е нея са написани подпорните точки за братоубийствена война с Русия в полза на империалистичното крадене на ресурси от САЩ.Там е и това че и ние и САЩ сме във фалит Както и описанието на следващите фази на новите трансхуманистични Ковид тъпотии на Мъск и Гейтс.Официалната част е онази със захаросаните лъжи за радостта ни отгоре и пише за ваше добро а отдолу има банка.

33

Анонимен

преди 2 години

Всички медии мълчат за скандала на Кирчо с Гриндер!!! Даваха по Нова 13 годишно момче от Дерманци кво си е побликувало в фейсбука, а няма да дадат какво публикува Премиера!!! СРАМ!!!

32

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз не виждам абсолютно никаква позиция! Петков е дрогиран с нещо странно. Същото се отнася и до Янев. Това правителство не се отличава по нищо от Борисовото.

31

мафия

преди 2 години

Оставка!

30

Анонимен

преди 2 години

Първият гей министър председател на България ни води към най-светлото ни бъдеще!

29

смешници

преди 2 години

позицията ви е да разтягате локуми и да не взимате твърда позиция дали Крим е руски или не е , дали руски войски имат право да са на границата с Украйна !

28

Анонимен

преди 2 години

България е водеща в допълнителната смъртност покрай ковид. Колко българи си отидоха заради липсващите мерки и здравна политика? А сега искате да ни вкарате и във война! На никой ли не му пука за родината ни, за народа ни? Как е възможно да изчезнем с 1 млн за 10 години и всички да вдигат рамене и да се чудят как още да ни избият. България няма място в никакви бойни действия свързани с Русия, защото сме първите на прицела. Даже няма да е Румъния, ние ще сме.

27

Анонимен

преди 2 години

Оставка на Киро гея!

26

кире боклуко

преди 2 години

ти по добре много внимавай с РСМ

25

Анонимен

преди 2 години

И аз се опитвам да си представя какви харесва. Прилича ми на пасивен, вероятно ще търси някой, който да излъчва надмощие, но не прекалено много, за да не го е страх от него. Предполагам ако направиш профил със снимка на мускулест, но строен и около тридесетгодишен, Кирето веднага ще се закачи.

24

Анонимен

преди 2 години

Тоз какви ли типажи харесва в гей чата

23

:-) до 27

преди 2 години

Дори да е 3022г. патологията си остава патология.

22

:-) до 22

преди 2 години

Напротив, Кирчо ще го бият по белото дуne с кожени щикове.

21

Нане

преди 2 години

Тя ленка им правила ганг банг и на двамката... Само ги възбуждала и след това ги изправяла един срещу друг на арената... Кой кого докачи пръв, минавал в стойка партер...)))

20

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, пушечно месо! НабирамеЕничари за източния фронт.

19

dakotabg

преди 2 години

Тяхната позиция,е ясна:)Да кажат,дали ще се намери в ЕС,държава,която ще стреля по Русия,дори с прашка!

18

:-) до 16

преди 2 години

Ние си мислим, че Кирчо изневерява с Ленчето, а той имал очи само за Кокорчо!

17

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, кажи за приложението Grindr, добро ли е, намери ли си ново гадже?

16

Нане

преди 2 години

кирчу ментраджийски да се запише доброволец и да ходи да се пуца на източният фронт... Тъкмо да отбие военната повинност към канада...)))