Снимка: БГНЕС
fallback

Д-р Ангел Мавровски е назначен за заместник изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните със заповед на премиера Кирил Петков. От поста е освободен Борис Борисов, съобщиха от правителствената пресслужба.

Д-р Ангел Мавровски завършва висше образование със специалност „Ветеринарна медицина“ в Тракийския университет в Стара Загора.

Трудовата му дейност до момента е по специалността му - частно практикуващ ветеринарен лекар и търговски представител на ВМ продукти.

Член е на „Български ветеринарен съюз", Член на Управителния съвет на „Българска асоциация на ветеринарните лекари за продуктивни животни“ и „Пчеларски съюз“, град Плевен. Участва в редица научни конференции, симпозиуми и дискусии в страната и чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Дике

преди 2 години

От години се съсипва дейността на БАБХ с назначаването на не знаещи и некомпетентни началници, които я отдалечиха от европейските аналогични агенции и я пратиха в девета глуха. Но сега вече ще я заличат! Хора, които си нямат хабер от управление на администрация, ще вземат решения! По-голяма глупост едва ли може да извърши един некомпетентен човек, нямащ си хабер от тази дейност! Пълен профан! Доктор Б. Борисов е може би един от последните, който разбира от тази дейност! Жалко!

9

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да не се опитва да ни намекне нещо като назначава ветеринар?

8

Анонимен

преди 2 години

Рекламите по телевизията са само на някакви скъпи нишестенца пенкилери. Очевидно фармата много забогатя. Преди рекламираха алкохол, меса и козметика, сега - "лекарства".

fallback