10

Дике

преди 2 години

От години се съсипва дейността на БАБХ с назначаването на не знаещи и некомпетентни началници, които я отдалечиха от европейските аналогични агенции и я пратиха в девета глуха. Но сега вече ще я заличат! Хора, които си нямат хабер от управление на администрация, ще вземат решения! По-голяма глупост едва ли може да извърши един некомпетентен човек, нямащ си хабер от тази дейност! Пълен профан! Доктор Б. Борисов е може би един от последните, който разбира от тази дейност! Жалко!

9

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да не се опитва да ни намекне нещо като назначава ветеринар?

8

Анонимен

преди 2 години

Рекламите по телевизията са само на някакви скъпи нишестенца пенкилери. Очевидно фармата много забогатя. Преди рекламираха алкохол, меса и козметика, сега - "лекарства".

7

пияница мистик

преди 2 години

Е, поне ще знаем, че кучешките и котешките храни из мрежата ще са с много висок контрол :))) Така е, "Подмяната" на Фигуранта тече с пълна сила

6

Анонимен

преди 2 години

Време е ,ако са истински , управляващите да сложат край на скъпите отрови ,с които ни гощават измислени "бизнесменчета" и ги наричат "храна" смъртността от ковид е пеленаче ,пред тровенето с години на народеца , а цените са космически ,ако искат да имат народ ,трябва да се сложи край на "търговски тарикатлъци" в името на нова кола , нова мацка и дом "в полите на Витошкаааааа "

5

Yep

преди 2 години

Объркал го с Борисов от ГЕРБ и махнал на Янев кадъра от миналата година.

4

Да не е

преди 2 години

мОмче мАкедонче? - по името гледам. Да са го рЕшили днеска двете влАди? То от тия, всичко може да се очаква като не можем косвмонавт да повозим, барем някой чиновник да назначим Майтап. Както пише колега по-долу, на кого е човек?

3

Боко

преди 2 години

Ветеринар :)

2

Анонимен

преди 2 години

Специален поздрав от Хазарта с песента "Мой човек"!

1

Анонимен

преди 2 години

На кой е роднина?