Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Свалянето на филма "Само защото бяха българи" от програмата на БНТ часове след пристигането делегацията от Северна Македония предизвика остра обществена реакция у нас.

Oще по темата
Пред държавната телевизия тази вечер се проведе протест, организиран от младежката организация "Общность Съ Идеалъ" и ВМРО, съобщава Bulgaria ON AIR.

Филмът бе излъчен на фасадата на БНТ. Документалната лента на Милена Милотинова е от 1999 година, като показва факти за масовото изтребление на българи от югославските власти в Македония.

От държавната телевизия оправдаха свалянето с техническа грешка, но според организаторите става дума за отдалечаване от българските интереси и представлява отстъпка към Северна Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 2 години

Подмяна, чрез цензура! Подмяна, чрез продажба на интереси! Пофмвната, технически е вид промяна! Така че "не" са ни излъгали! Подмяна! Подмяна! Лъжец и крадец са национални ценности! Подмяна!

41

115

преди 2 години

Свален е благодарение на чехите които ни управляват, нали служат на мама Хамерика!

40

ББ

преди 2 години

родителите ни умират...ограбени,превърнати в ***,децата ни бягат роби...не можем да си платим осветлението и отоплението...ограбват ни всячески,унижение и безизходица...те строят велика македония...позор,Избори!!!това минава всякакви граници...Братя убиват България!!!Убиват децата ни!Унижават саможертвата на предците ни,вярващи в Бог,политическата класа от десетилетия ни ограбва и продава,България обявява кастинг за Апостоли!!!сами...спасението ни е в нашите ръце...Оставки!

fallback