42

Анонимен

преди 2 години

Подмяна, чрез цензура! Подмяна, чрез продажба на интереси! Пофмвната, технически е вид промяна! Така че "не" са ни излъгали! Подмяна! Подмяна! Лъжец и крадец са национални ценности! Подмяна!

41

115

преди 2 години

Свален е благодарение на чехите които ни управляват, нали служат на мама Хамерика!

40

ББ

преди 2 години

родителите ни умират...ограбени,превърнати в ***,децата ни бягат роби...не можем да си платим осветлението и отоплението...ограбват ни всячески,унижение и безизходица...те строят велика македония...позор,Избори!!!това минава всякакви граници...Братя убиват България!!!Убиват децата ни!Унижават саможертвата на предците ни,вярващи в Бог,политическата класа от десетилетия ни ограбва и продава,България обявява кастинг за Апостоли!!!сами...спасението ни е в нашите ръце...Оставки!

39

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази Македония, че ми писна! Това ли е най-важният проблем на България?! Замазват ни очите с етнически проблеми, докато хората умират от глад и трагично здравеопазване.

38

ББ

преди 2 години

БГ политическата класа работи против интереса на България,крия исторически истини,подменят ги...Кошлуков...Оставка,Да България и ИТН...уволнете кирчо...не знае какво прави за Бога!...по-зле няма да стане...не подценявайте Народа ни!!!...децата ни бягат от бедност и несправедливости...вие макетата ви грижа...до боко...и вас ще съдим!!!

37

Титовден

преди 2 години

Е най-големият празник в Скопие!

36

Филма

преди 2 години

Е качен в ютуб, но е добре и субтитри да му сложат. Да могат и чужденците да видят зверствата на Тито срещу българите!

35

Киро

преди 2 години

Се възхищава на Командира Костов и царят. Остава да ги задмине по грабежи!

34

Миро Истината

преди 2 години

Киро Торонтино е слуга на Байдън!

33

Няма каквото и да е

преди 2 години

Българско в "Б"НТ!

32

Анонимен

преди 2 години

на тоя киро първо в канада са му промили мозъка че всичко е пари, после в харвард са затвърдили наученото ... няма чест и идеали, няма национално самосъзнание и гордост, вижда единствено доларови значи

31

До 30

преди 2 години

За кой Киро говориш? Киро брейка ли?

30

Анонимен

преди 2 години

Просто, та дрънка, Киро, попитай титовите фенове, защо партизаните на Тито, които бяха сериозна сила, която се биеше с хитлеристка Германия, защо не си мръдна пръста, да спаси поне един македонски евреин, нали бяха една държава? Вместо това, пропусна конвоите на свърта и ограби имотите на избитите евреи.

29

Анонимен

преди 2 години

Кошлуков оставка и затвор

28

Анонимен

преди 2 години

Мъжлето на хиперактивната "всезнаеща и свръхобразованата", незаменима и ненаситна за още имоти негова жена, ли внушиха на просто Киро, да прекроява историята и да ни лепи фашистки режими? Това, по еврейска линия, ли. Слава Богу, има и други евреи, те са благодарни на България, за спасените техни сънародници и признават заслугата на Борис III.

27

Анонимен

преди 2 години

Ало, просто Киро, този фашистки режим за който говориш пред титовитепримати в Скопие, спаси всичките български евреи тях, 45 000. На други 15 000 по света, даде пасаван, да преминат през българските легация и да се спасят от лагерите на смърта. Евреите в Македония са нямали български паспорти, затова не са могли да бъдат спасени от българската държава, която никога не е била фашистка. Набий си го това в правоъгълната глава.

26

БНТ СА ПРОСТИТУТКИ!

преди 2 години

ПОЗОР!!!!

25

До зелен чорап

преди 2 години

Свърши ФАЩиски помиap Десинформацията щото на господарите ти им изнася. Днес всеки който минимално иска да се информира може лесно да го направи.КИРЧО ВЪЗПИТАНИК НА ХАРВАРД. Напишете в Google:Кирил Петков образование или Kiril Petkov и ще се информирате. Този Кирчо вече е баш предател на България и радетел на хамериканските интереси.

24

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

кирчо чувал ли си за кървавият Божик на 1945? какво правят сърбокомунистите с българската интелигенция безроднико

23

IV интернационал

преди 2 години

IV интернационал на хазарските сороидни глобоиди не разрешава.III КОМУНИСТИЧЕСКИ интернационал на същите и сталин отнеха на България исконната Македания и я отродиха с терор и геноцид.Мошетата Кирчо &Кокорчо ще затрият Майка България .Всички финанси на държавата не да ръчичките в ръцете на израелският гражданин и неговата шабат шикса за всеки ден .На кокорчо не му стигат геmените кинти от SkYPE, сега ще свият парите на добитъка/гои/гласували за него и ще убият България ро заповед на Яхве.