Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Премиерът Кирил Петков разговаря с представители на партия "Възраждане".

Срещата е станала възможна след отрицателен PCR тест на Петков. До днес той беше в изолация заради положителен резултат за коронавирус на председателя на Народното събрание Никола Минчев, даден след провелия се в понеделник Консултативен съвет за национална сигурност при президента, предаде БНР.

На срещатаса заместник-председателите на партията - Цончо Ганев и адв. Петър Петров, както и доц. Атанас Мангъров, в качеството му на здравен експерт на формацията.

Oще по темата
Тема на разговора на премиера и представителите на Възраждане са ковид мерките и зеленият сертификат, за чието отпадане настояват от партията.

Петков вече покани техни представители именно в петък, като подчерта, че иска в срещата да участват експерти.
Засега правителството няма намерение да отменя сертификата с основния аргумент, че броят на ваксинираните у нас е твърде нисък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Читател

преди 2 години

Г-н премиер,много време отдели на едни незначителни субекти,съставляващи партията джудже.Ако Господ "изгони"тази зловеща болест ковид,заедно с нея си отива Коста и неговите съратници.Българите желаят 2022-година да бъде спокойна, просперираща,година да ни приближи до нормалните европейски държави.

42

ББ

преди 2 години

разбира се ***,полуплатени/те така ги държат гладни от дпс за да са злобни/ще плющят минуси и ръсят лъжи,подценяват Народа ни...Чиста и Свята...децата ни я заслужават...България я заслужава!!!

41

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Петков,при нужда ще излезем и ще "спукаме" гумите на дпс-пеевски автобусите,коцетата са поредните сребролюбци продали се на пеевски...Подкрепа!!!...филма сме го гледали много пъти...

fallback