Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Участниците в боя между ученици, от който бяха разпространени кадри в интернет, вече са идентифицирани. Агенцията за закрила на детето се самосезира по случая с битото момче в столичния кв. "Лагера".

Случаят предизвика вълна от възмущение и недоволство от хора, които живеят в квартала, а и не само. Оказа се, че след първия бой тийнейджърите се върнали отново, но тогава възрастни хора от "Лагера" ги спират, съобщава Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


По-късно се появи и клип, според който потърпевшите са отмъстили на побойниците. Всичко това ще се провери и от прокуратурата.

Няма информация за предишни подобни прояви на децата от групата, съобщиха от Агенцията за закрила на детето. И с двете страни в конфликта ще работят психолози, допълниха от агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 2 години

Пръчки требе ьаработят не психолози , тояги по празните кратуни. Що се отнася до саматаистория ,децата винаги са се биели , по времето на баща ми , след ВСВ са си правили и съд , просто журналистите сега правят от мухата слон.

22

@@@

преди 2 години

До Анонимен 9:Да,прав сте!Често пъти минавам от там служебно,точно покрай затвора,за Криводол!Добре изграден,устроен,с едни мрежи и решетки,като за Холивудски филм!?!Представям си тия "младежи",от рано озверели,оскотели,как добре ще изглеждат зад телените мрежи и метални решетки в раираните си одежди,в компанията на точно такива,като тях,само,че от другият етнос,на които ще мият краката,пият водата и споделят леглата!!!

21

До 123

преди 2 години

Имаше го, да! Агресията винаги ще я има и не е от вчера. проблемът е, че жестокостта е в повече, както и садизмът! Преди при подигравките и боя между агитки се сбиете за 10 минути и всеки се разотиде за ближе рани. Сега виждаме само 5 мин пот клип на унижения - това е продължило 1 час и половина, толкова ли беше преди?

fallback