23

Анонимен

преди 2 години

Пръчки требе ьаработят не психолози , тояги по празните кратуни. Що се отнася до саматаистория ,децата винаги са се биели , по времето на баща ми , след ВСВ са си правили и съд , просто журналистите сега правят от мухата слон.

22

@@@

преди 2 години

До Анонимен 9:Да,прав сте!Често пъти минавам от там служебно,точно покрай затвора,за Криводол!Добре изграден,устроен,с едни мрежи и решетки,като за Холивудски филм!?!Представям си тия "младежи",от рано озверели,оскотели,как добре ще изглеждат зад телените мрежи и метални решетки в раираните си одежди,в компанията на точно такива,като тях,само,че от другият етнос,на които ще мият краката,пият водата и споделят леглата!!!

21

До 123

преди 2 години

Имаше го, да! Агресията винаги ще я има и не е от вчера. проблемът е, че жестокостта е в повече, както и садизмът! Преди при подигравките и боя между агитки се сбиете за 10 минути и всеки се разотиде за ближе рани. Сега виждаме само 5 мин пот клип на унижения - това е продължило 1 час и половина, толкова ли беше преди?

20

Jake

преди 2 години

А тъй, избивайте се малки боклучета без това нямате бъдеще тук

19

Анонимен

преди 2 години

Накрая само да не се окаже, че 8 момчета са наритали оня заради момиче не щото те харесват момичето с което той излиза, а щото е направил нещо на момичето. Че после всички ще трябва да ходим и ние да го бием. Нека прокуратурата да се заеме и да стане ясно кой какво е правил да се стигне до боя, пък аз тогава ще взема позиция. Понеже от опит знам че боя не расте по дърветата и не идват да те бият ей така случайно.

18

Хайде сега

преди 2 години

Да публикуват снимките на всички побойници във Фейса, или направо в централните новини да ги покажат. С трите имена, училището, всичко. Няма какво да им пазят репутацията, достойнството и не знам си какви закони, които ги пазят. Те да не би да запазиха достойнството на битото момче, като снимаха и качваха клипа в нета? Вече сме стигнали дъното в абсолютно всичко. Физически момчето ще се оправи сигурно, но психиката му-там е проблемът. Родителите на тези "герои", добре ли сте, спите ли нощем?

17

Е, па...

преди 2 години

Каквото са причинили, това трябва и на тях сега да им се върне. Око за око- само така ще изпитат и осъзнаят болката, унижението и психотравмата, която съзнателно, хладнокръвно са причинили. Да видим друг път дали ще посмеят. На собствения си гръб трябва да почувстват всичко. Иначе няма смисъл. Май е твърде наложително Крумовите закони да се въведат.

16

ДА

преди 2 години

Сега искам да им видя снимките на тия побойници-с имената,та ако родителите им са хора-поне да се засрамят!Да се промени закона-вече 13-14 годишните не са децата от онова времемв,когато този закон действаше.Какви малолетни и непълнолетни,та някои от тях за завършени престъпници!

15

ДДРОнег

преди 2 години

И к'во ще им направят ?!___тук трябва сериозно да се подходи, а не само дежурните ... Тези калпазани трябва веднага да се зачислят към някоя каменна кариера , но с кирки и лопати, и кошове за пренасяне на камънаците !!!___Тази агресия и простащина, прощавайте, този *** трябва да се избият веднъж завинаги !!!_Вие представте ли си, след няколко години какви ще са тия биячи....Ако не сте гледали филма "Ворошиловски стрелец", гледайте го, как се оправят такива мърл*овци !!!

14

Анонимен

преди 2 години

До 123, да бъдем честни ***, ние не сме били в тази ситуация.Това са едни мижитурки... И като говориш и си честен, говори за себе си, а не за всички.

13

Да кажа

преди 2 години

Тези лелки от Агенция за Закрила на Детето "работят" по документи,няма документ,няма проблем.Не виждам ,как работа с психолог ще поправи щетите нанесени на това дете и гаменч,етата ще се възпитат.Ползата от цялата работа са заплатите на лелките в посочената сгенция

12

Анонимен

преди 2 години

За жалост, това е някакъв вид ежедневие. Многото са силни пред един, когато той не смее да отвърне. Айде да прасне едно кроше в главата на тия и да видиш как ще избягат. Особено из селата и прованса е нещо страшно. Отиваш на някой на гости, ходиш си спокоен и разни ти се репчат кои били и колко хора познавали. Какво познаваш в селото, бе голтак? Видят ти новата кола и се одpисквaт и започват да се подмазват. Комплексари- страх ги е от заможните и имащите. Тъжна гледка, ама ежедневие.

11

123

преди 2 години

До до 123Да, имало го е...просто нямахме мобилни устройства с камери ! 90-те години ги нямаше тези устройства. Бил съм и от 2-те страни (и жертва, и участник в групичка). Редовно го имаше между квартали, м/у улици, м/у агитки, м/у училища и класове... Пораснахме и приключихме с тези глупости (поне повечето от нас)

10

Анонимен

преди 2 години

Да, ама този път не са *** и няма бунт, педараси смотани.Къде са тези родители, къде са хората, минават и си гледат, това нещо е брутално...Горкото дете се чуди от къде да се опази.Аз също имам син и ако видя нещо такова никакво правосъдие няма да чакам. Докога ще се позволява на разни дрисльовци да се държат така арогантно. Майка ви да *** ***...

9

до 123

преди 2 години

кое е имало, 10 да се гаврят с един и разни дрисслли да се изживяват като тарторки.

8

123

преди 2 години

Винаги го е имало и винаги ще го има. Разликата е, че сега всеки снима и се вижда какво реално става ! Преди нямаше такива неща ! Нека бъдем честни - кой от нас не е изпадал в подобна ситуация ? Не ги оправдавам, но и не е кой-знае какво...Въпрос на възпитание за съжаление !!

7

Alf

преди 2 години

тия сега или трябва държавата да си влезе в функциите и да ги пратят в софийския затвор на обществено полезен труд да им разпънат тинейджърските *** или да бъдат пребити един по един

6

Анонимен

преди 2 години

Едните отмъщават на другите, после първите на вторите и така напред... Ми то като бг политиката!

5

баба мара

преди 2 години

естествено че сме бронкс 30 години скачаме за евроценности сега защо ревемедни деца тичат от олимпиада на олимпиада а тези тичат от бои до следващияот прости семеиства какво очаквате

4

До 6

преди 2 години

Козирували му били.Абе мишок.Книжка няма,колата му мие ли хахаха