Снимка: БГНЕС
fallback

3,2,1... Честита Нова година!

Край празничната маса, на която сме заедно с приятели и близки, стрелките на часовника отмериха последните секунди на старата и тежка 2021 година и я изпратиха в историята. А сега е време с пълни чаши в ръка да си пожелаем лошото да е останало зад нас в старата година и да си кажем: За много години, българи!

Макар да живеем в трудни времена, новата година навлезе в домовете ни с наздравици и надежди за по-добри дни. В този светъл час, екипът на Dnes.bg желае на всички вас – нашите читатели, много здраве и любов, щастие и професионални успехи, както и повече причини за усмивки през следващите 365 дни.

Оставете лошото зад гърба си и отворете сърцата си за доброто и любовта!

Учете се от грешките си, прощавайте на любимите си хора и не спирайте да бъдете себе си. Пътувайте и се наслаждавайте, обичайте и бъдете обичани, като не пропускайте да намирате удоволствие и усмивки и в малките неща. Защото човек често пропуска малките радости в живота, докато търси голямото щастие.

А сега любимите си хора прегърнете, шампанско в чашите сипете и наздраве им кажете!

За много години!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

В .

преди 2 години

Много здраве и щастие на Е.Л.К.А

78

Анонимен

преди 2 години

ОК...днес е ден за почивка,но по нататък пак ще попитам...Спокоен ден на всички

77

Анонимен

преди 2 години

ЧНГ на всички.Пичове.извинявам се за страничният въпрос..ако от даден сайт някой пишман *** ме блокира как да коментирам отново там.Благодаря.

fallback