79

В .

преди 2 години

Много здраве и щастие на Е.Л.К.А

78

Анонимен

преди 2 години

ОК...днес е ден за почивка,но по нататък пак ще попитам...Спокоен ден на всички

77

Анонимен

преди 2 години

ЧНГ на всички.Пичове.извинявам се за страничният въпрос..ако от даден сайт някой пишман *** ме блокира как да коментирам отново там.Благодаря.

76

И.Б.

преди 2 години

И аз благодаря на днес.бг за добрите пожелания! Нека те важат и за целия ви екип и за всички българи!

75

Лили Барута

преди 2 години

Какво здраве, какъв мир, каква Любов? Бъдете реалисти и гледайте какво започна и какво ни очаква от сега нататък....

74

П.К.

преди 2 години

ЧЕСТИТА ДА Е НОВАТА 2022 ГОДИНА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ! МНОГО ЗДРАВЕ! И, ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВЕ! ОСТАНЕТЕ СЪС ЗДРАВЕ!

73

IQ 3.14

преди 2 години

читалищна работа

72

НА ЕВРОП. БЪЛГАРИ

преди 2 години

Честита Нова Година! Другите ще заминават за Сибир.

71

До Да, ама ..!

преди 2 години

Не можеш да завещаеш всичко на чужди хора.Синът ти има право на запазена част от наследството която ще придобие чрез съдебно дело ако завещаеш имуществото си на други хора.По-важно е кой го отгледа и възпита,че е станал такъв.Ние родителите сме отговорни и даже ще изкажа крамолната мисъл,че ако някой извърши престъпление до 30-35 г заедно с него на подсъдимата скамейка трябва да са и родителите - от продукта на тяхното възпитание страдат околните.Съчуствам ти, не злобея,никой не е застрахован

70

БикОвска пита:

преди 2 години

А Новогодишното такова, пожелание от Бойко, къде го скрихте? РБ- народа го очакваше !Сега ще видите, как моето Биче ще полудее и ще ви мушка от трибуната на Парламента !

69

ED

преди 2 години

Къде сте я снимали тая заря? Що ни залъгвате със заря от чужбина?

68

Кунчев

преди 2 години

За много ваксини!

67

Германец

преди 2 години

Айде живи и здрави :)

66

Erick USB

преди 2 години

До 98 , какво стресираме ?? Ми я забранете на ловджиите да гърмят дивеч...те не ги стресират а ги убиват!!! Както и рибарите - не стресират рибата ,а я убиват!!! Ще ми говорите че аз ще стресирам някое животно щото съм гръмнал ....аман от *** ( ге'"йски) работи.

65

Питане

преди 2 години

Колко е часът?

64

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Отново стресирахте бедните животни!Да подобрим живота на кучета и котки !!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Ама пак ли стресирахте кучетата, котките и гълъбите с мощна заря? Ми мен като ме стресират те с денонощен лай, мяукане като че са се разврещели 100 бебета, крякане на чайки и свраки, домъкнали се незнайно защо в София? Мен кой да ме защити кат не могна да мис тонус на ***?гна и отивам на работа с тонус на парцaл?

62

Анонимен

преди 2 години

Напред към светлото комунистическо бъдеще!

61

Да, ама ..!

преди 2 години

Вече нищо хубаво не виждам в този живот. До пенсия ми остават още 4 години, заплатата ми е добра, но в къщи с моят син нямам никакво разбирателство. Преди Коледа отново и отново ме окраде, всички пари които имах в къщи и парите ги разпиля в бингото. Не издържах и го изгоних от в къщи. Не издържам. Кражби, ежедневни кражби, лъжи, нежелание да работи, да се развива; вече мисля всичко което съм натрупал да го завещая на някои млади хора които ще ме спомнят с добро и ще им бъда полезен. Живота е пра

60

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересува, ще махна ли тъ пата маска тази година и ще спрете ли да ме притискате да се ваксинирам? Напротив, нали? Ще усилите тягата. То вече го заявихте още вчера каква ужасна 10-та ли беше вичи не помня каква вълна, ни чака. Ми какво да си пожелая за новата година, освен всички ваксъри да се изпарите нейде.