Снимка: БГНЕС
fallback
"Поскъпване на всичко може да се очаква, включително на нощувките в курортите, защото всички продукти, които формират цената, поскъпват заради галопиращата инфлация. Процентът на увеличение ще зависи от начина, по който се управлява енергийната криза, но 20% нагоре може да се очаква". Това каза пред Нова тв Димитър Балтов от "Обединение Бъдеще за Туризма".
Oще по темата
 
"Мораториумът в цените на тока и парното е за битовите потребители, за бизнеса има компенсации, но те се случват отложено във времето", допълни той.
 
Той каза още, че хотелиерите се опитват да удържат цените и не ги вдигат толкова, колкото е редно, но 20% поскъпване може да се очаква.
 
Балтов подчерта, че в чужбина цените вече са с 20-30 процента нагоре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 2 години

Двойна стая делукс Панорама - 3 нощи - закуска и вечеря - 3730 лева.Хотел Арте, Велинград.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 В Панагюрище ходихме веднъж, само че в неделя, около 11-00.С триста зора намерихме отворено сносно заведение (на центъра, точно срещу паметника), и имаха само една пилешка пържола останала (верно, що годе биваше), та се наложи приятелката ми да я хапне, а аз лапнах кебапчета. Имахме желание за някаква национална кухня, но се оказа химера!Повече НЕ СТЪПВАМ ТАМ, пари да ми дават!

27

булгаристан

преди 2 години

Най-високите цени в ЕвропаХотелиер: Криза е, дай да увеличим още цените!Профит

fallback