Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив
fallback

"Множество са подводните камъни, очевидно е, че структурата е доста сложна и е нужно да се сработи. От тази гледна точка 100-те дни наистина са важни", заяви съпредседателят на "Демократична България" в оставка Христо Иванов.

Oще по темата
Като основни приоритети той посочи цените на тока, водата, ковид кризата, инфлацията и полагането на основите на растеж, който България трябва да стигне, предаде БГНЕС

На въпрос дали е съгласен с кандидатурата на Корнелия Нинова за министър на икономиката, той отговори: "Аз разчитам на институции, не на отделни хора - дайте да направим такава прокуратура, на която всички можем да вярваме, че ще си свърши работата и всички ще носят отговорност пред нея".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 години

Оставка!

19

aa1830

преди 2 години

Абе Ристоооуу, като е важна институцията що го дъвчеш името Гешев толкова години? Защо всичк скочихте срещу онзи дето беше завършил първа английска в София? Колко си хлъзгав тиии, разбира се че е важен човека на първо място! Но сега и ти си на софрата и не смееш да се озъбиш на Корнелия че ще обърнеш лодката.

18

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Структурата трябва да е готова още в предизборната кампания. Първите сто дни са за възстановяване на унищожена от евреи,турци и руснаци Социалистическа България. Така че ,без глупости. За сто дни ГЕРБ +Доган трябва да са в ЗАТВОР. За първите сто дни трябва вече да има национализирани Здравеопазване и Селско Стопанство,Фабрики и Заводи,Фирми от стратегическо значение. а сто дни оградата с Турция трябва да е висока поне тридесет метра и с течащ из нея ток.

fallback