Кадър: Нова тв

Близките на 19-годишния Петър Досев, който загина в автомобилна катастрофа в сливенското село Крушаре, искат нови арести. Те са категорични, че инцидентът е станал умишлено, а виновник за случилото се не е само арестуваният 26-годишен мъж.

Семейството и роднините настояват да бъдат арестувани и другите двама мъже, които са участвали в преследването. Съмняват се, че ще се измъкнат безнаказани и че може да напуснат страната. В събота много хора се събраха на протест с искане за справедливост, предаде Нова тв.

Още по темата
„Трагедията е голяма. Искам нормално правосъдие, без да има пликове под масата. Който е виновен – да си поеме вината и да си излежи присъдите”, каза бащата на загиналия Петър - Десислав Досев.

„Искам да направим така, че децата ни спокойно да посещават клубове, дискотеки и да се разхождат по улиците, без някой да ги притеснява”, каза още той.

От прокуратурата съобщиха за NOVA, че работят усилено за разплитане на случая. Положени са всички усилия, направени са разпити и ще бъдат взети всички мерки както от прокуратурата, така и от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase