Снимка: БГНЕС
fallback

Заради наложените противоепидемични мерки и изискването за наличие на зелен сертификат, заведенията в град Рила затвориха врати.

От общинската администрация обясниха, че те няма как да помогнат на местния бизнес. Разчита се само на въведените от държавата мерки. Според местните власти те са недостатъчни.

Освен противоепидемичните мерки има и друг фактор - предфалитното състояние на местния наркооп, довело до масовото затваряне на заведенията, предаде БНР.

Зам.-кметът Лазар Чавков каза, че финансовото състояние на общината не позволява да се помогне на местния бизнес и се разчита само на въведените от държавата мерки за подпомагане при епидемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Всичко се помни

преди 2 години

До Анонимен 9 - И не е длъжна да Ви помага ! " Държавате е ЛОШ стопанин ..." - ЗАБРАВИ ЛИ тази "бизнесменска мантра " ?! Понеже всички сте големи бизнесмени , затова ще се придържаме към максимата : " Откъдето дошло - Там и отишло .." !! Най- после на велики "бизнесмени" може да Ви се наложи и да поработите - Което всъщност си е справедливо !!

13

Анонимен

преди 2 години

До бкп - Дай Боже - Амин !

12

Анонимен

преди 2 години

И в Севера управителите на Наркооп магазини умишлено ги водят към фалит, въпреки доста добре печелещи звена в някои кооперации. Имат баз и добра мрежа от едно време. Управители чакат да ги изкупят за свой частен бизнес. На чакат да стане по-евтин! Това е играта при тях.

fallback