14

Всичко се помни

преди 2 години

До Анонимен 9 - И не е длъжна да Ви помага ! " Държавате е ЛОШ стопанин ..." - ЗАБРАВИ ЛИ тази "бизнесменска мантра " ?! Понеже всички сте големи бизнесмени , затова ще се придържаме към максимата : " Откъдето дошло - Там и отишло .." !! Най- после на велики "бизнесмени" може да Ви се наложи и да поработите - Което всъщност си е справедливо !!

13

Анонимен

преди 2 години

До бкп - Дай Боже - Амин !

12

Анонимен

преди 2 години

И в Севера управителите на Наркооп магазини умишлено ги водят към фалит, въпреки доста добре печелещи звена в някои кооперации. Имат баз и добра мрежа от едно време. Управители чакат да ги изкупят за свой частен бизнес. На чакат да стане по-евтин! Това е играта при тях.

11

бкп

преди 2 години

частниците загиват , всичко става държавно , всички ше сме равни , комунизма се завръща !

10

Do 9:

преди 2 години

Абе мутро неграмотна, никой с нищо не ти е длъжен за да ти "помага".

9

Анонимен

преди 2 години

Фалирай! Честита ви "промяна".

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Поздрави за начинанието. И аз започвам да си мисля, че е добра идея да се инвестира в животновъдство / земеделие. Още повече така придобиваш незвисимост когато почнат да ти извиват ръцете с ваксинации , сертификати и за съжаление смятам, че в недалечното бъдеще единственото средство за купуване / продаване (вероятно вече с дигитална валута) . Ако имаш животни или градинка можеш да направиш избор и да кажеш ''Не'' на принудата. Бог с теб!

7

Активист на БСП

преди 2 години

Нали заразата намали???!!!

6

Анонимен

преди 2 години

И аз имах 5 заведения и то големи и печеливши в София. Но Ковида ги срина. Купих къща с 5 декара двор и станах селянин. Купих крави кокошки *** направих домашно стопанство. Това е най добрият бизнес по всяко време. Никой няма да спре да яде каквато и криза да дойде.Никой няма да се откаже от домашно сирене кашкавал мляко месо на народни цени. Казвам народни цени защото аз не гоня печалбата а колкото да има пари да нахраня животните. От градината бера най хубавите домати краставици и зеле.

5

Ясен

преди 2 години

За първи път чувам, че има град Рила

4

До долу пишещия

преди 2 години

Разбира се че са нужни инвестиции във високи технологии. Инвестира се в тесни ушеви специалисти и експерти по бране и термична сепарация на бакър и джилязу(горене).

3

Анонимен

преди 2 години

В Рила ич ли няма ваксинирани и сертфицирани, та да ходят на кръчма?

2

Анонимен

преди 2 години

Този кмет няма вече да е кмет

1

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия грижи за кръчмарите? България няма да дръпне с този псевдобизнес за развитие на сервитьорки, камериерки и портиери. Ние се нуждаем от Високи Технологии.