fallback

Младо семейство се отказа от букети за сватбата си, а парите, получени от близки и приятели ще дари на приют за животни в Ямбол.

Боянка е от София, а Христо от Ямбол. Преди да станат семейство, имат една молба към гостите на сватбата си - вместо букети, да им помогнат да направят дарение в приют за животни.

"Първо, защото е безполезно да ни подарят цветя, които ще изхвърлим след 2-3 дни. И второ - виждате радостта на малките животинки", каза Боянка Манова пред Bulgaria ON AIR.

Oще по темата
"Аз съм твърдо зад нейните решения. Каквото е решила и избрала, винаги я подкрепям. И най-вече аз харесвам животните още от малък", коментира Христо Манов.

"С удоволствие бихме си взели, но уви, имаме три котенца", допълни Боянка.

За кратко се колебали къде да дарят средствата, но решението са взели заедно и бързо. Избрали са ямболския приют, който е с почти запълнен капацитет, а дарителите са много по-малко, отколкото в София.

"Хората дариха сумата, за да разнообразим менюто на кучетата", сподели екологът в община Ямбол Надя Горанова.

В приюта са настанени животни, станали жертва на нехуманно отношение.

"Виждате какво е положението. Има бити кученца, с изрязани уши, трябва да сме по-добри към животните", призова Боянка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Истината

преди 2 години

Тия така са си признали парите от сватбата,а разнообразие от храна на животните е огризките от порциите,ей това е дарението им.

20

Пълна скръб

преди 2 години

Ако скоро не сте виждали глупави хора, които се мислят за добри, вгледайте се в снимката.За всяко едно куче от приют на месец се дават по 500 лв., а за обучението на дете в държавно училище - 400 лв.

19

Анонимен

преди 2 години

До Някой 17 - Ти първо направи нещо добро пък после ще му мислиш ! И понеже познавам културата и манталитета отлично , знам точно какво си мислиш и какво ще ми отговориш : Че аз не те поизнавам , но ти си АНГЕЛ слязъл от Рая - Може и така да е , но ако е така НЯМА да критикуваш добрината на другите и ако всички бяха толкова "добрички" колкото се представяте България НЯМАШЕ да е това което е през последните 30г. !!!

fallback